Svatý Martin, Curacao a Aruba jsou vyhlášené turistické cíle Američanů, a tak najdete na těchto ostrovech jídelny rychlého občerstvení všech nadnárodních značek. Ale i zde se dá sehnat původní kreolská kuchyně, která není snad vůbec ovlivněná kuchyní nizozemskou či evropskou.
K základním pokrmům patří ryby, dary moře a drůbež. Seženete však i steaky, ale za patřičnou cenu. Na těchto ostrovech seženete i tamější rumy, které jsou vynikající. Na Curacau se vyrábí stejnojmenný likér, který si při volné exkurzi do likérky můžete i zakoupit.
Bonaire, Saba a Svatý Eustach nejsou turisticky rozvinuté, proto může být problém sehnat oběd či večeři. Ale i na těchto ostrůvcích jsou krámky, kde je možné základní potraviny nakoupit, a při troše hledání seženete i domácí restauraci s prostou, leč výtečnou kuchyní.