„TENTO TÝDEN VAŘÍM JÁ“

„TENTO TÝDEN VAŘÍM JÁ“

Nechcete doma vařit ani vysedávat po restauracích? Objednejte si pět různorodých, předpřipravených večeří a máte po starostech. Pokrmy kombinují libanonskou a indickou kuchyni. Stačí je jen ohřát. Večeře Vám doručíme za 1.399,- Kč včetně rozvozu ! Rozvoz 3x týdně – v po, st, pá ( v podvečerních hodinách, dle domluvy )    

PONDĚLNÍ VEČEŘE

Baba ghanouj (pasta z lilku s olivovým olejem, tahini a petrželkou).
Pita chleba.

Šiš taouk (špíz z kuřecího masa marinovaného v česneku, citrónové šťávě s olivovém oleji).
Rýže.

Baklava (medové pečivo plněné ořechy a máčené v medu).

ÚTERNÍ VEČEŘE

Warak inab ( vinné listy plněné rýžovou kořeněnou směsí s olivovým olejem a zeleninou 4ks )

Zeleninový kus kus

Slzy chrámových tanečnic (khír, sladká rýže s mlékem, oříšky, hrozinkami a kardamonem).

STŘEDEČNÍ VEČEŘE

Sojok (libanonské jehněčí klobásy s lahodnou omáčkou z rajčat a citrónové šťávy, česnekem a citrónem; velmi jemná a příjemá chuť)

Palak paneer (špenát s domácími sýrovými kostkami, oblíbený v severní Indii a Nepálu).

2x placka chapati

ČTVRTEČNÍ VEČEŘE

Hommos (pasta z cizrny s tahini a citronovou šťávou; nejoblíbenější jídlo Blízkého východu).
Pita chleba.

Kuřecí biriyani (kousky kuřecího masa s cibulí a rýží kořeněnou hřebíčkem, kardamonem, skořicí, zázvorem a špetkou chilli).

PÁTEČNÍ VEČEŘE

Kebab bagdádského řezníka ( špíz z mletého kuřecího masa s paprikou, petrželí, cibulí, zázvorem, kardamonem a pepřem v pálivé rajčatové omáčce ).

JAK OBJEDNAT?

Telefonicky na čísle 777 93 66 88 (nejlépe mezi 10. a 20. hod).

Emailem: lukas@hedvabnastezka_cz

Po obdržení emailu vám zavoláme a potvrdíme místo a přesný čas dodání našich dobrot.


Chcete pozměnit menu? Jednoduše své požadavky sdělte či napište našemu operátorovi a vyjdeme vám vstříc. Pokud s libanonskou kuchyní nemáte ještě příliš zkušeností nebo se vám nechce vybírat, můžete využít některého z pečlivě vybraných menu výše.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: