Ahoj. Všimli jsme si, že máš zapnutý AdBlock. Prosím, pozastav si pro HedvabnaStezka.cz blokování reklamy. Díky tomu můžeme zajistit více zajímavých článků o zemích světa, cestopisy, reportáže. Navíc se snažíme zobrazovat jen reklamy s cestovatelskou tématikou, podporujeme touto cestou i mnohé charitativní projekty a neziskovky. Snad tě nebudou moc rušit. Děkujeme! Redakce HedvabnaStezka.cz
1) Necháme nabobtnat čaná dál, nejlépe přes noc. 2) Nabobtnaný čaná dál vaříme asi 45 minut, dokud nezměkne. 3) Ve větším hrnci rozpálíme olej a lehce osmahneme indický kmín. Přidáme chilli, citrónový pepř, sůl a rychle zamícháme. 4) Do hrnce vhodíme nakrájená rajčata, chvíli mícháme a přidáme cibuli. 5) Nakonec přidáme uvařenou cizrnu a dusíme dokud cibule nezměkne. 6) Podáváme samotné nebo třeba s čapáty.
Tipy:
1) nechcete-li čekat na změknutí a uvaření čaná dálu, můžete místo surového použít konzervovaný, v takovém případě začnete s přípravou rovnou v bodě 3).
Doba přípravy:
30 minut + příprava čaná dálu (pokud nepoužíváte konzervovaný)
Dobrou chuť Vám přejí Táňa a David Kučerovi
Nejširší nabídku průvodců a map Pákistánu (turistických, cyklistických, horolezeckých a jiných) najdete v prodejně a na eshopu KnihyNaHory.cz