Diskuse k článkům

Závěrečná zpráva z Cestovatelského festivalu

Pepa

proč velké poděkování Bémovi??? vždyť to byla nejhorší přednáška za posledních X let… 🙁

Zkušenosti čtenářů

Jan Podaný

Asi proto, že byla nejdražší, ne? 😉

Jan Podaný

Jinak jsem se těchto vyzdvihovaných přednášek neúčastnil, neb mi nebyly po chuti a v Expedičním sále byly pro mne líbeznější přednášky.
Já jsem si letos na CF velmi pochutnal, v ničem jsem se nespálil, chválím ředitele festivalu Karla Wolfa, protože se opravdu zadařilo a to, že bufet se dostal pod schody a byly k dispozici židličky a stolečky hodnotím víc než pozitivně. Jsem moc zvědavý, jaké menu nám bude servírováno na podzim. Jen bych měl malou připomínku, zda by šlo dělat festival po Velikonocích, neboť to už není postní doba a člověk si může dát i maso, které tam v bufetu bylo nabízeno.

eva
Jan Podaný:

Bufet pod schodama taky chválim. Jen bych uvítala víc bezmasých jídel neb nás tam bylo vegetariánů spousta a šopáku málo :-).

eva

Nejhorší přednáška to teda nebyla!

Míla
eva:

No nejhorší možná ne, ale jedna z nejhorších bohužel asi ano… 🙁 Pan Bém přetáhl skoro o 45 minut (kdo jiný si tohle může dovolit???), bylo to dost nudné, např. když mluvil o 14-denním treku kolem Everestu a celou dobu měl na plátně fotku jakéhosi vrtulníku… (když byl ten trek tak úžasný, tak proč z něj neukázal nějaké fotky???), navíc to bylo celé něskutečně rozvláčné (ono když po 37 minutách přednášky ještě ani nezačal výstup, tak se o nějakém spádu rozhodně mluvit nedá…). No naštěstí zbytek festivalu byl super, takže jako celek patří Karlovi i ostatním organizátorům VELIKÝ DÍK!

Karel Wolf

Diky pratele za komentare, s tim jidlem zkusime jeste neco udelat. Toho sopaku bude priste urcite vice 🙂 Jinak podzimni program se uz zacina docela zajimave rysovat. Tak uvidime :o)

Kuba

Dobrý den přeji, na podzim slibuji spoustu dobrot jak pro vegetariány tak milovníky masa. PS: Na poptávku reagujeme průběžně, ale vzhledem k nízkému rabatu není možné vyhazovat spoustu pokrmů. Proto reagujeme opatrně 😉

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: