ZARI 2018 – Ja 28let, 168cm/57kg stydet se za me nebudes :D, rec semnou taky nestoji, bezdetna, dovcu si zaplatim sama, at neni mezi nami nejake nepsane pravidlo, ze bychom spolu museli spat. Rada bych k mori nekde po Evrope. Klidne nektery z Reckych nebo Kanarskych ostrovu, Spanelska….zalezi na domluve. Vlastne kdekoliv, kde nebudu muset resit povoleni nebo vizum. Nepojedu za kazdou cenu, jen kdyz sezenu nekoho s kym se budu citit dobre. Jela jsem uz takhle s jednim, koho jsem znala jeden den a bylo super. Partneri se z nas nestali, ale i tak to stalo za to! Proto to zkousim takhle na punk 🙂 V pripade zajmu pis na
su********@em***.cz
. Jo a anglicky se domluvim, ridicak taky mam, takze se na vsem muzeme domluvit. Klidne jsem ale i pro all inclusive pres cestovku Muj rozpocet je 10tis., to proto, ze uz jsem letos jednou byla. Budu se tesit 🙂
Ahoj, začátkem září jedemes partou přátel do Chorvatska. Program zábava, relax, dobré pití, jídlo. Většinou během devíti až dvanácti dnů zvládneme dvě až tři místa kde vždy pobudeme cca 3 – 4 dny. Podle nálady. Někdy se část skupiny trhne a popojede dál. Volný program nebo společná zábava. Jedeme autem a letos to tak nějak dopadlo, že jedu sám, takže parťačka, případně i jako druhý řidič vítána.Pokud budeš mít zájem napiš na
ma****@li***.cz
.Martin, 44let 194cm 🙂
Ahoj, letos jsem na tom podobne, sranda musi byt. 😉 Jsem 40/180/82 stihly sympatak. Ziju v Praze. V zari bych rad k mori, do hor, night swimming, vitr ve vlasech, pohoda, humor, klid na plazi, minidobrodruzo… Pojdme se poznat a uvidime. 😉