USA

Západ USA září/říjen 2011

Jura

Od 21.9. do 9.9.2011 se chystáme s přítelkyní (33, 32) projet západ USA. Nechce se ještě někdo přidat?
Začínám a končíme v San Franciscu. Plán je zhruba následující: San Francisco, Los Angeles, Alabama Hills, Death Valley, Las Vegas, Grand Canyon (sestup dolů), Antelope Canyon, Coyote Buttes, Bryce Canyon, Salt Lake City, Craters of the Moon, Yellowstone + pár zajímavých míst okolo. K tomu chceme v San Franciscu do zábavního parku Six Flags, kde už máme zaplacené plavání s delfíny (cca 150USD i se vstupem do parku s horskýma dráhama). Cestu můžeme jakkoli upravit podle toho, jak to budeme zvládat časově. Cenově to odhadem vyjde na 45tis pro jednoho i s letenkou a autem (my máme letenku za 13.500Kč z Budapeště).
Pokud máte někdo zájem, tak mi napište na mail si******@gm***.com nebo se můžeme sejít někde u kafe/piva a probrat to osobně. já můžu Praha/Brno.

Zkušenosti čtenářů

Jura

Opravuji datum je to do 9.10.2011

Sasa

1.10.vyrazim ze San Francisca, idealne do Las Vegas a Grand Canyonu. Budu mit cca tyden do odletu z LA. Pokud byste se v tu dobu pohybovali v tech mistech, rada se pripojim.

Svata

Ahoj Lidicky, pokud by jste měli někdo zajem od 20 – 27.9.2011 cestovat po zapade USA dejte vedet. Vyrazime zitra rano smerem z Flagstafu do Las Vegas, pak Death Velley, Segfoia,Yosemite, a budeme koncit v San Franciscu 26.9, nebo 27.9.2011. Pokud by jste mel někdo zajem, mame 2 mista v aute volne, tak dejte vedet na Email (sv***********@se****.cz), popripade zavolejte nebo napiste na USA cislo: +1-330-933-8946; nebo CZ cislo: 777/588759
Je mozne ze cestu i trosku malo pozmenime dle vzajemne domluvy.

zdravi Svata a Vojta

Svata

Ahoj Lidicky, pokud by jste měli někdo zajem od 20 – 27.9.2011 cestovat po zapade USA dejte vedet. Vyrazime zitra rano smerem z Flagstafu do Las Vegas, pak Death Velley, Segfoia,Yosemite, a budeme koncit v San Franciscu 26.9, nebo 27.9.2011. Pokud by jste mel někdo zajem, mame 2 mista v aute volne, tak dejte vedet na Email (sv***********@se****.cz), popripade zavolejte nebo napiste na USA cislo: +1-330-933-8946; nebo CZ cislo: 777/588759
Je mozne ze cestu i trosku malo pozmenime dle vzajemne domluvy.

zdravi Svata a Vojta

sandra

sa************@ya***.com
Mé jméno je Miss Sandra Jobe, viděl jsem váš profil dnes a stal intrested ve vás, budu také rád, aby věděli, že více, a chci vám poslat e-mail na mou e-mailovou adresu, takže mohu vám můj obrázek, abyste vím, které jsem am.Here je moje e-mailová adresa Věřím, že můžeme přejít od tady. Čekám na váš mail na mou e-mailovou adresu ABO (sa************@ya***.com
Vzpomeňte si na dálku nebo barva není záležitost, ale láska věcech alot v životě. My jde. slečna sandra

sa************@ya***.com
My name is Miss sandra jobe,i saw your profile today and became intrested in you,i will also like to know you the more,and i want you to send an email to my email address so i can give you my picture for you to know whom i am.Here is my email address I believe we can move from here. I am waiting for your mail to my email address abo(sa************@ya***.com
Remeber the distance or colour does not matter but love matters alot in life. My regards. Miss sandra

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: