Ahoj, plánujeme od 8.9. do 20.9. cestu po západě USA – chceme si půjčit auto v San Franciscu a dojet do LA přes národní parky a Vegas. Jsme dvě holky a hledáme k sobě parťáky/parťačky. Těšíme se na vaše odpovědi! 🙂
Ahoj 🙂 klidně bych se k vám přidala.. mám v plánu jet do USA ale momentálně pracuji… temtpo termín by mi krásně seděl 🙂 Tak se ozvěte. Je mi 19 a na Vš nastupuji teprve v 10 měsíci. Kristyna
Zdravím! Taktéž bych rád projevil zájem. Momentálně jsem s kamarádem na Aljašce, ale ten se rozhodl přebookovat si letenku a v první půlce září letět domů. Já mám odlet až na 2. října, takže hledám nějakou skupinku, ke které bych se mohl přes září přidat a necestovat sám. Termín 8.-20. zní super. Je mi 23 (tou dobou 24).
Čaute ja by som chcela ísť cestovať po západe asi nejak od 4.9 do 13.9 ,ak by mal niekto záujem píšte mail 🙂
Ahoj, 2. 9. přistávám v LA a rád bych se k někomu přidal na cestování po západě. Je mi 24. a čas mám až cca do 18. 9. 🙂
Ahoj 🙂 moc se mi líbí váš termín, protože každý planuje na léto a to já z pracovních důvodů nemůžu 😉 Jsem ale bohužel jednotlivec ale jestli se k vám už někdo přidal a máte ještě volného fleka rád bych se přidal. Je mi 27 let a v usa jsem zatím byl jen v NYC.
Ahoj lidi, pokud byste měli někdo z vás zájem o delší dovolenou, tak se můžete přidat k nám 🙂 kdyžtak napište.. já společně s dalšími 5 lidmi ještě sháníme další dva členy, abychom byli po čtyřech v autě.. Náš cíl je západ USA (LA, Vegas, SF, Yellowstone, Grand Canyon, Rocky mountains, Yosemite a mnoho dalsiho 🙂 ) ..jsme mladí pozitivní lidé s nadšením pro cestování.. já osobně tu v USA už skoro rok žiju, takže mám i spoustu zkušeností, které mohu sdílet.. napište mi a pošlu email s plánem cesty a více detailů – termín je 5.-27.9.2015 Těším se na odpovědi a nové cestovatelské kamarády 😉