Ahoj..
V rijnu se chystam procestovat Zapad USA ( Californie,
Arizona, Nevada ) Tak pokud by mel nekdo podobne plany tak se ozvete a muzem se nekde sejit ci cetovat spolecne 🙂
Cestovani ve vice lidech je vetsi zabava…..
Zkusenosti z cestovanim uz mam (New Zealand, Asia, South America, Canada)
muj email: ho*******@ya***.com
Honzo, pokud bys v tydnu od 1.10. planoval Grand Canyon, rada se pripojim. Do te doby jsem v San Franciscu.
Cau,taky chci udelat grand canyon,ale az na prelomu rijen listopad.Do 28.10 budu v salt lake city a pak se potrebuji prepravit na vychodni pobrezi a po ceste chci neco videt 🙂
Rad se z nekym potkam
zdar…tak uz mam presnej termin mezi 12.10 do 12.11 budu teda na zapadnim pobrezi…Tak pokud bude mit nekdo chut se setkat ci dat pivko a pokec tak dejte vedet… muj emal: ho*******@ya***.com
ahoj, nevíte někdo o nějaké práci v USA? nebo někdo kdo by se rád přidal? ve dvou se to lépe táhne 🙂
Ahoj Kristyna,
Ja by som sa pridal,pred dvoma tyzdnami som to bol omrknut v NYC,bola tam dobra zabava,najako som zabudol hladat pracu:)Mohli by sme skusit zapadne pobrezie,ak mas zaujem napis mi na Email :as*******@gm***.com
Jonny
sa************@ya***.com
Mé jméno je Miss Sandra Jobe, viděl jsem váš profil dnes a stal intrested ve vás, budu také rád, aby věděli, že více, a chci vám poslat e-mail na mou e-mailovou adresu, takže mohu vám můj obrázek, abyste vím, které jsem am.Here je moje e-mailová adresa Věřím, že můžeme přejít od tady. Čekám na váš mail na mou e-mailovou adresu ABO (sa************@ya***.com
Vzpomeňte si na dálku nebo barva není záležitost, ale láska věcech alot v životě. My jde. slečna sandra
sa************@ya***.com
My name is Miss sandra jobe,i saw your profile today and became intrested in you,i will also like to know you the more,and i want you to send an email to my email address so i can give you my picture for you to know whom i am.Here is my email address I believe we can move from here. I am waiting for your mail to my email address abo(sa************@ya***.com
Remeber the distance or colour does not matter but love matters alot in life. My regards. Miss sandra
Ahoj peknej plan na kolik tak pocitas ze by to stalo? Jo a kolik ti je let? Pavel 22 , zatim .
Ahoj….zatim jsem nedelal nejakej rozpocet..Ale kazdopadne se budu snazit cestovat nizkonakladove… Urcite zadne hotely atd… Klasickej „Backpacker“ styl cestovani. Zacinat budu v San Francisku. Planuju tak 3 az 4 tydny. Jinak je mi 32
No kdyz bych mel tolik casu hned bych jel.