USA

Zapad USA ( rijen 2011)

Honza

Ahoj..
V rijnu se chystam procestovat Zapad USA ( Californie,
Arizona, Nevada ) Tak pokud by mel nekdo podobne plany tak se ozvete a muzem se nekde sejit ci cetovat spolecne 🙂
Cestovani ve vice lidech je vetsi zabava…..

Zkusenosti z cestovanim uz mam (New Zealand, Asia, South America, Canada)

muj email: ho*******@ya***.com

Zkušenosti čtenářů

Pavel

Ahoj peknej plan na kolik tak pocitas ze by to stalo? Jo a kolik ti je let? Pavel 22 , zatim .

Honza
Pavel:

Ahoj….zatim jsem nedelal nejakej rozpocet..Ale kazdopadne se budu snazit cestovat nizkonakladove… Urcite zadne hotely atd… Klasickej „Backpacker“ styl cestovani. Zacinat budu v San Francisku. Planuju tak 3 az 4 tydny. Jinak je mi 32

Pavel
Honza:

No kdyz bych mel tolik casu hned bych jel.

Sasa

Honzo, pokud bys v tydnu od 1.10. planoval Grand Canyon, rada se pripojim. Do te doby jsem v San Franciscu.

Martin
Sasa:

Cau,taky chci udelat grand canyon,ale az na prelomu rijen listopad.Do 28.10 budu v salt lake city a pak se potrebuji prepravit na vychodni pobrezi a po ceste chci neco videt 🙂
Rad se z nekym potkam

Honza

zdar…tak uz mam presnej termin mezi 12.10 do 12.11 budu teda na zapadnim pobrezi…Tak pokud bude mit nekdo chut se setkat ci dat pivko a pokec tak dejte vedet… muj emal: ho*******@ya***.com

Kristýna

ahoj, nevíte někdo o nějaké práci v USA? nebo někdo kdo by se rád přidal? ve dvou se to lépe táhne 🙂

jonny
Kristýna:

Ahoj Kristyna,
Ja by som sa pridal,pred dvoma tyzdnami som to bol omrknut v NYC,bola tam dobra zabava,najako som zabudol hladat pracu:)Mohli by sme skusit zapadne pobrezie,ak mas zaujem napis mi na Email :as*******@gm***.com
Jonny

sandra

sa************@ya***.com
Mé jméno je Miss Sandra Jobe, viděl jsem váš profil dnes a stal intrested ve vás, budu také rád, aby věděli, že více, a chci vám poslat e-mail na mou e-mailovou adresu, takže mohu vám můj obrázek, abyste vím, které jsem am.Here je moje e-mailová adresa Věřím, že můžeme přejít od tady. Čekám na váš mail na mou e-mailovou adresu ABO (sa************@ya***.com
Vzpomeňte si na dálku nebo barva není záležitost, ale láska věcech alot v životě. My jde. slečna sandra

sa************@ya***.com
My name is Miss sandra jobe,i saw your profile today and became intrested in you,i will also like to know you the more,and i want you to send an email to my email address so i can give you my picture for you to know whom i am.Here is my email address I believe we can move from here. I am waiting for your mail to my email address abo(sa************@ya***.com
Remeber the distance or colour does not matter but love matters alot in life. My regards. Miss sandra

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: