USA

Západ USA 2013

Martin

Ahoj,
hledám pohodové spolucestující, kteří by rádi projeli západ USA (Los Angeles, San Francisco, národní parky, …). Zatím nemám přesný termín ani délku, vše na domluvě, ale předběžně počítám tak 3 až 4 týdny. Jestli máte někdo zájem, ozvěte se. Jo, jinak je mi 26 a na Facebooku mě nenajdete:)

Zkušenosti čtenářů

KRISTYNA

ahoj, mám podobný plán, moc ráda bych projela západ USA. Budu ráda když se pozveš na můj mail: KR************@SE****.CZ

Jirka
KRISTYNA:

Ahoj,

stale jeste hledas nejake spolucestujici??

Jirka

eva
Jirka:

Ahoj Jirko,

Jeste planujes cestu na konci kvetna cca na 3 tydny nebo uz jsi nasel skupinu pro cestovani?

Dej vedet

Dik

Eva

Marek

Ahojte, ste este studenti? Nie su problemy sa tam dostat, ked nestudujem? Tiez sa mi mozete ozvat na gu*************@gm***.com

Eva
Marek:

ahoj, ja bych se taky rada pripojila, ale docela mi zalezi na datumu kdy, tak se kdyztak ozvi/ozvete. Eva ev*******@ce*****.cz

Martin
Eva:

Ahoj Evo, přesný termín zatím nemám. Jisté je, že to nebude přes zimu:) Který termín je pro tebe přijatelný? Klidně piš rovnou na mail. Díky.

Martin
Marek:

Ahoj Marku,
problém se tam dostat, když nestuduješ není, jen ti musí v práci dát takovou dovolenou.

Hanka
Martin:

Ahoj Martine,
mám stejný plán a hledám spolucestovatele. Napsala jsem Ti na mail, tak kdyby nedošel, dej vědět.
Hanka

Martin
Hanka:

Ahoj,
došel a už jsem ti i odepsal:)

R.
Martin:

Ahoj Martine,

taky jsem Ti odepsal 🙂

ivo

tahle nabídka se mi líbí, v kterém termínu byste chtěl vyrazit, v létě ? to mi vyhovuje

Martin
ivo:

Ahoj Ivo, zatím to na 90% vypadá na květen.

Jirka

Ahoj, rád bych taky vyrazil na 4 týdny, ale můžu cca až od 20.6. Přidal by se někdo?
Jirka

Štěpán
Jirka:

Ahoj Jirko, taky bych rád projel západ USA v období od konce června, na cca 1 měsíc.
Budu rád když se ozveš Štěpán fy****@ho*****.com

Iva

Ahoj,

chci se zeptat, jak to vypadá s cestou na západ USA, zda jste již pevně domluvená nějaká skupinka a zda ještě někoho hledáte. Dík Iva

Martin
Iva:

Ahoj Ivo i ostatní cestovatelé,
jsme dva až tři a ještě hledáme další cestovatele, kteří mají zájem v termínu 19.4. až 11.5. projet Západ USA. Další informace rád zodpovím.

Martin

Petr
Martin:

V dubnu na západě USA zmrznete…

Jak kde.
Petr:

Ono asi jde o to, o jaké parky jde. V 2012 (22.4-22.5) jsme dělali parky JZ USA (Zion, Bryce, Capitol Reef, Canyonlands, Arches, Natural Bridges, Messa Verde, Monument Valey, Antelope Canyons, Horse shoe Band, Grand Canyon South + West, Death Valley, Red Rock Canyon, Valley of fire + pár statních parků při cestě) a pokud jsme měli problémy s počasím, tak spíš bylo vedro než zima. Pouště a polopouště se dají dělat v podstatě jenom v tomto období. V Havasu Lake City bylo např. 110st. F. (Pravda ale je, že severní okraj Grand Canyonu je kvůli zvláštnímu klimatu přístupný až od 15.května! To je ale naprostá vyjímka.) Jo a v Zionu nám 26.4. jeden den poprchávalo, takže Narrows byly kvůli zvednuté vodě uzavřené. Ale jinak jsme došli k názoru, že jsme si vybrali pro návštěvu parků JZ USA ten naprosto nejlepší termín. 🙂 Ela

Jana

Ahoj,

kdyby měl někdo zájem o termín 1.-16.8., dejte vědět. Já mám už koupené letenky do San Francisca a ráda bych projela okolní parky.

Petr

Pro cestu do USA hledáme čtvrtého. Odlet 14.5. do SF, 4 týdny, Západ, přírodní parky, autem. SPĚCHÁ. Podrobnosti dodám. Odpověď na ve***@se****.cz

Jirka

Ahoj,

napad je to super a rad bych se treba pridal, zkusenosti s cestovanim mam a urcite muzu pomoc i s ubytkem atd., protoze jsem tam nejaky cas zil. Pokud budes vedet termin a alespon zaklad toho co bys chtel videt, staci se ozvat ..

Jirka

Pavel

Ahoj,
kdyby měl někdo zájem se k nám přidat v termínu od 27.6 – 19.7. tak mi napište. Máme dvě volná místa. V plánu jsou národní parky a LA, SF, Las vegas apod.

Pavel
ma****@se****.cz

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: