Ahoj,
hledám pohodové spolucestující, kteří by rádi projeli západ USA (Los Angeles, San Francisco, národní parky, …). Zatím nemám přesný termín ani délku, vše na domluvě, ale předběžně počítám tak 3 až 4 týdny. Jestli máte někdo zájem, ozvěte se. Jo, jinak je mi 26 a na Facebooku mě nenajdete:)
Ahojte, ste este studenti? Nie su problemy sa tam dostat, ked nestudujem? Tiez sa mi mozete ozvat na gu*************@gm***.com
ahoj, ja bych se taky rada pripojila, ale docela mi zalezi na datumu kdy, tak se kdyztak ozvi/ozvete. Eva ev*******@ce*****.cz
Ahoj Evo, přesný termín zatím nemám. Jisté je, že to nebude přes zimu:) Který termín je pro tebe přijatelný? Klidně piš rovnou na mail. Díky.
Ahoj Marku,
problém se tam dostat, když nestuduješ není, jen ti musí v práci dát takovou dovolenou.
Ahoj Martine,
mám stejný plán a hledám spolucestovatele. Napsala jsem Ti na mail, tak kdyby nedošel, dej vědět.
Hanka
Ahoj,
došel a už jsem ti i odepsal:)
Ahoj Martine,
taky jsem Ti odepsal 🙂
tahle nabídka se mi líbí, v kterém termínu byste chtěl vyrazit, v létě ? to mi vyhovuje
Ahoj Ivo, zatím to na 90% vypadá na květen.
Ahoj, rád bych taky vyrazil na 4 týdny, ale můžu cca až od 20.6. Přidal by se někdo?
Jirka
Ahoj Jirko, taky bych rád projel západ USA v období od konce června, na cca 1 měsíc.
Budu rád když se ozveš Štěpán fy****@ho*****.com
Ahoj,
chci se zeptat, jak to vypadá s cestou na západ USA, zda jste již pevně domluvená nějaká skupinka a zda ještě někoho hledáte. Dík Iva
Ahoj Ivo i ostatní cestovatelé,
jsme dva až tři a ještě hledáme další cestovatele, kteří mají zájem v termínu 19.4. až 11.5. projet Západ USA. Další informace rád zodpovím.
Martin
V dubnu na západě USA zmrznete…
Ono asi jde o to, o jaké parky jde. V 2012 (22.4-22.5) jsme dělali parky JZ USA (Zion, Bryce, Capitol Reef, Canyonlands, Arches, Natural Bridges, Messa Verde, Monument Valey, Antelope Canyons, Horse shoe Band, Grand Canyon South + West, Death Valley, Red Rock Canyon, Valley of fire + pár statních parků při cestě) a pokud jsme měli problémy s počasím, tak spíš bylo vedro než zima. Pouště a polopouště se dají dělat v podstatě jenom v tomto období. V Havasu Lake City bylo např. 110st. F. (Pravda ale je, že severní okraj Grand Canyonu je kvůli zvláštnímu klimatu přístupný až od 15.května! To je ale naprostá vyjímka.) Jo a v Zionu nám 26.4. jeden den poprchávalo, takže Narrows byly kvůli zvednuté vodě uzavřené. Ale jinak jsme došli k názoru, že jsme si vybrali pro návštěvu parků JZ USA ten naprosto nejlepší termín. 🙂 Ela
Ahoj,
kdyby měl někdo zájem o termín 1.-16.8., dejte vědět. Já mám už koupené letenky do San Francisca a ráda bych projela okolní parky.
Pro cestu do USA hledáme čtvrtého. Odlet 14.5. do SF, 4 týdny, Západ, přírodní parky, autem. SPĚCHÁ. Podrobnosti dodám. Odpověď na ve***@se****.cz
Ahoj,
napad je to super a rad bych se treba pridal, zkusenosti s cestovanim mam a urcite muzu pomoc i s ubytkem atd., protoze jsem tam nejaky cas zil. Pokud budes vedet termin a alespon zaklad toho co bys chtel videt, staci se ozvat ..
Jirka
Ahoj,
kdyby měl někdo zájem se k nám přidat v termínu od 27.6 – 19.7. tak mi napište. Máme dvě volná místa. V plánu jsou národní parky a LA, SF, Las vegas apod.
Pavel
ma****@se****.cz
ahoj, mám podobný plán, moc ráda bych projela západ USA. Budu ráda když se pozveš na můj mail: KR************@SE****.CZ…
Ahoj,
stale jeste hledas nejake spolucestujici??
Jirka
Ahoj Jirko,
Jeste planujes cestu na konci kvetna cca na 3 tydny nebo uz jsi nasel skupinu pro cestovani?
Dej vedet
Dik
Eva