Ahoj, o prázdninách mi končí dlouhodobý pracovní poměr tady v Česku. Pohrávám si s myšlenkou odjet za prací do Irska, nebo Anglie. Je mi 26 let a nikdy jsem v zahraničí nepracovala. Jsem bez závazků, takže kdy jindy odjet, když ne teď. Máte někdo podobný plán?
Ahoj, tiez by som rada vypadla s nejakou partackou za pracou. Ak je to este aktualne daj mi vediet, budem rada ak nieco vymyslime 🙂
Ahoj, mas stale zajem? Jestli jo, ozvi se:)
Zdravím, taky bych ráda odjela za prací do zahraničí, ale bohužel žádnou podobnou zkušenost nemám a samotné se mi moc nechce. Pokud některá z vás stále hledá parťačku, dejte vědět 🙂
Ahoj, stale hledas partacku? Taky nemam zkusenosti, ale myslim, ze se to da zvladnout a urcite ve dvou to pujde jeste lip
ahoj,ja uš v irsku byl. 3roky ted mam v planu jet znovu. tentokrat jedu sam a naslepo. i ja bojuji z demony,jet nejet. taky bych jel radši z někim, muj termin je odjet 15 května, ale mužu dodat že irsko je volba dobra,tak byttebou nevaham, pa
Obdobnou praci bych uvital. Mit moznost si vydelat, koupit si neco hezkeho (a vlastne nic vyjimecneho, ale pro me az nepredstavitelneho) citit se svobodne, byt vystaven jinym vlivum jineho prostredi, ktere v cloveku nevyvolavaji negativni pocity a myslenky…
čau všichni, mrkněte na můj příspěvek z 8.4, taky se chystám zpátky do Anglie
Tip měsíce: Etiopie
Mezi vlky a vrcholy: výprava do jedinečné přírody Bale Mountains
Cesta časem: Kmeny a tradice Údolí řeky Omo
Prořezané rty, skarifikace i deformování lebek. Význam tělesných modifikací u etiopských Mursiů
Knižní tipy
Olinalá: poklad na konci světa
SOUTĚŽ: Co je nového v JOTA, aneb cestování s knihou. UKONČENO
Nové články
Olinalá: poklad na konci světa
Neznámá Mauritánie
Vánoční trhy od Brém až po Berlín.. a mnohem dál
Vybavení na cesty
Darn Tough BEAR TOWN MICRO CREW
Turistická ponožka s neotřelým designem a doživotní zárukou, na každou štreku.
NEJLEPŠÍ TREKOVÉ BOTY A POHORY
Výběr testerů Světa outdooru