USA

Z USA září, říjen 2014

Jana

Ahoj, zatím jsme dvě (21 a 26 let) a hledáme další dva lidi na cestování po západním pobřeží v termínu cca 16. září až 8. října. Nejlépe nějakého zdatného řidiče/řidičku 🙂

Zkušenosti čtenářů

Pepa

Ahoj holky,
jaka je vase predstava cesty, respektive odkud kam ?
Diky za info
Pepa

Marcela

Ahoj,

prosím o bližší informace. Plánuji podobnou akci, jsem 24letá aktivní řidička 🙂
Zatím jsem sama, tak bych se i ráda přidala.

Jana

Jsme v Seattlu, takže přímo odtud nebo ze San Francisca. Trasa zde – http://tinypic.com/r/15rjyxe/8

katerina

ziju v los angeles ..delam pruvodce….do auta se mi vejdou v pohode az tri lidi…znam uzasna mista a mam veskere bybaveni na kempovani … ka********@ya***.com…samozrejme to neni zadarmo ,zivym se tim -ale s pruvodcem usetrite az 40 % z celkove cesty a vydaju …..kdyz jsou 2-3 lidi….

Petra

Čau holky,
koukala jsem na vaši trasu….mám ale čas od 19.9. do 29.9. …přiletím 19.9. do SF takže by to možná tak akorát vycházelo když pojedete z LA….a z Las Vegas bych mohla letět zpět…máte totiž na trase Yosemity a Sequoia NP a to chci hlavně vidět….už jste někoho sehnaly?nebo píšu pozdě…dík za odpověď Peťa

Jana
Petra:

Péťo, napiš mi na sebe mail. Pozdě není 🙂

Hanka

Ahoj, mám letenku na začátek září do LA (na c. 15 dní) a v plánu hodně podobnou trasu. Hodí se to ? 🙂

Jana
Hanka:

My vyrazime az v pulce zari ze Seattlu, takze asi ne… A navic jeste v LA nezaciname, ale koncime.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: