Spolucestování kamkoliv

Z Prahy do Australie po zemi duben 2014

Luboš

Ahoj, uvazuju a prakticky uz mam naplanovanou cestu z prahy do australie, nechtel bych vyuzit letadla, takze jen po zemi nebo lodi, vyrazit bych chtel pristi rok na zacatku dubna, nemam v planu nikam spechat, spise si to hodne uzit a byt vsude tak dlouho jak bych chtel, jestli nekdo mate stejny plan..dejte vedet 🙂

Zkušenosti čtenářů

Ruda

Ahoj ahoj.

No osobne mam podobnej plan uz delsi dobu a mam to i celkem promyslený, takže jsem pro osobní setkani a bližší probrání.
Tak napiš mejla a domluvíme se.

lubos
Jirka

Ahoj,

ja jsem presne takovou cestu udelal, tak jsem si rikal, ze nabidnu radu. Pokud by jsi se potreboval/chtel na cokoliv zeptat, rad poradim.

Napsal jsem o teto ceste clanek na mych strankach; tady je: http://vanishingworldphotography.com/po-zemi.html

Ze stranky se mi da poslat mejl.

Hodne stesti

lubos
Jirka:

dal bys mi na sebe meil? nebo telefon? diky

Jirka
lubos:

Jestli chces, muzes mi napsat pres Kontakt na mych strankach (je to v O me nabidce). Verejne mejla moc nedavam:-)

Luboš
Jirka:

RUDO ??

Roman

Zdravím všechny co tu jsou na stránkách Luboše je to dost skušený cestovatel a výpravář a je my ctí co dělá pro svět i pro sebe a proto co tu jsou bych se chtěl zeptat za jakým účelem chcete vypadnou nebo odejít a pokud ano bylo by dobré vytvořit partu a někam daleko třeba na jih vyrazit a každý znás někdo něco umí zná a vý a víc lidí je větší bezpečí a Luboši možná kdyby nás bylo víc na výpravě potěchto civilizacích a domorodých lidech tím by byla šance na změně i všech lidí na světě bylo by snadší pro ně uznat že je něco s tím udělat čím víc očí vidí tím víc je šance že se něco změní.Časopisy, knihy, tisk vůbec a hlavně živé vysílání.Koukám je tu Jirka, Ruda, Luboš a já Roman fajn parta by to byla taky jsem mněl ten názor být sám na cestách je lepší šance i na stopa ale není to tak dost aut zastavý i tří člený výpravě a oto větší dobrodužstvý a myslím že naše zeměkoule není nekonečná jediný co je nekonečný tak to je vesmír galaxie ale né země všude se jde dostat a dojet at už s penězmi nebo bez nich až na ty války v zemích třeba Somálsko, Yemen, Sýrie a Irák ale to jse dá obejít všechno jde s dobrou přípravou a informacemi není problém .

B.

vzali byste jednu holčinu která chce vypadnou mimo čr pod křídla?:)jsem pro tento nápad!!

Luboš

jak budete chtit… ja jsem jiz rozhodlej.muzeme dat nekde sraz.. vymenit nazory a napady.. a tim si utvrdime jestli ano ci ne… ja jsem sam projel jiz 40 zemi… a nedela mi problem jet dalsich 30 🙂 ale pravdou je , ze ve vice lidech by to bylo zajmavejsi…:-) takze kdy a kde se potkame?

Ruda
Luboš:

Praha kdy??????Nebo jinde?????????Kdy.

Ja mam za sebou tak 30zemí a dost stopování a není problém udělat dvojice a nekam se přesunout.

Jakub

Dobrá volba.

Luboš

dík…:-)

lubos

Roman a B. ???????

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: