Ahoj, uvazuju a prakticky uz mam naplanovanou cestu z prahy do australie, nechtel bych vyuzit letadla, takze jen po zemi nebo lodi, vyrazit bych chtel pristi rok na zacatku dubna, nemam v planu nikam spechat, spise si to hodne uzit a byt vsude tak dlouho jak bych chtel, jestli nekdo mate stejny plan..dejte vedet 🙂
Ahoj ahoj.
No osobne mam podobnej plan uz delsi dobu a mam to i celkem promyslený, takže jsem pro osobní setkani a bližší probrání.
Tak napiš mejla a domluvíme se.
lu***********@em***.cz
Ahoj,
ja jsem presne takovou cestu udelal, tak jsem si rikal, ze nabidnu radu. Pokud by jsi se potreboval/chtel na cokoliv zeptat, rad poradim.
Napsal jsem o teto ceste clanek na mych strankach; tady je: http://vanishingworldphotography.com/po-zemi.html
Ze stranky se mi da poslat mejl.
Hodne stesti
dal bys mi na sebe meil? nebo telefon? diky
Jestli chces, muzes mi napsat pres Kontakt na mych strankach (je to v O me nabidce). Verejne mejla moc nedavam:-)
RUDO ??
Zdravím všechny co tu jsou na stránkách Luboše je to dost skušený cestovatel a výpravář a je my ctí co dělá pro svět i pro sebe a proto co tu jsou bych se chtěl zeptat za jakým účelem chcete vypadnou nebo odejít a pokud ano bylo by dobré vytvořit partu a někam daleko třeba na jih vyrazit a každý znás někdo něco umí zná a vý a víc lidí je větší bezpečí a Luboši možná kdyby nás bylo víc na výpravě potěchto civilizacích a domorodých lidech tím by byla šance na změně i všech lidí na světě bylo by snadší pro ně uznat že je něco s tím udělat čím víc očí vidí tím víc je šance že se něco změní.Časopisy, knihy, tisk vůbec a hlavně živé vysílání.Koukám je tu Jirka, Ruda, Luboš a já Roman fajn parta by to byla taky jsem mněl ten názor být sám na cestách je lepší šance i na stopa ale není to tak dost aut zastavý i tří člený výpravě a oto větší dobrodužstvý a myslím že naše zeměkoule není nekonečná jediný co je nekonečný tak to je vesmír galaxie ale né země všude se jde dostat a dojet at už s penězmi nebo bez nich až na ty války v zemích třeba Somálsko, Yemen, Sýrie a Irák ale to jse dá obejít všechno jde s dobrou přípravou a informacemi není problém .
vzali byste jednu holčinu která chce vypadnou mimo čr pod křídla?:)jsem pro tento nápad!!
jak budete chtit… ja jsem jiz rozhodlej.muzeme dat nekde sraz.. vymenit nazory a napady.. a tim si utvrdime jestli ano ci ne… ja jsem sam projel jiz 40 zemi… a nedela mi problem jet dalsich 30 🙂 ale pravdou je , ze ve vice lidech by to bylo zajmavejsi…:-) takze kdy a kde se potkame?
Praha kdy??????Nebo jinde?????????Kdy.
Ja mam za sebou tak 30zemí a dost stopování a není problém udělat dvojice a nekam se přesunout.
Dobrá volba.
dík…:-)
Roman a B. ???????
Tip měsíce: Etiopie
Mezi vlky a vrcholy: výprava do jedinečné přírody Bale Mountains
Cesta časem: Kmeny a tradice Údolí řeky Omo
Prořezané rty, skarifikace i deformování lebek. Význam tělesných modifikací u etiopských Mursiů
Knižní tipy
SOUTĚŽ: Co je nového v JOTA, aneb cestování s knihou. UKONČENO
Časopis Travel Life píší cestovatelé pro cestovatele, tak CESTUJ!
Nové články
Playa del Carmen
Adopce na dálku: past individuální pomoci a prohlubování nerovností
OBZORY jsou za námi a my už se těšíme na další setkání. Tak ahoj zase za rok!
Vybavení na cesty
Darn Tough BEAR TOWN MICRO CREW
Turistická ponožka s neotřelým designem a doživotní zárukou, na každou štreku.
NEJLEPŠÍ TREKOVÉ BOTY A POHORY
Výběr testerů Světa outdooru