Ahoj. Všimli jsme si, že máš zapnutý AdBlock. Prosím, pozastav si pro HedvabnaStezka.cz blokování reklamy. Díky tomu můžeme zajistit více zajímavých článků o zemích světa, cestopisy, reportáže. Navíc se snažíme zobrazovat jen reklamy s cestovatelskou tématikou, podporujeme touto cestou i mnohé charitativní projekty a neziskovky. Snad tě nebudou moc rušit. Děkujeme! Redakce HedvabnaStezka.cz
Ahoj, chystate se nekdo v kvetnu do Kanady a mate schvalene WH?Cilova stanice TORONTO 🙂 Je mi 29 tak piste kdo jedete stejnym smerem, rada uvitam spolecnost 🙂
Zkušenosti čtenářů
Martin
Akorát se chystám taky za prací do Kanady okolo květa, ale jsem zatím bez konkrétního plánu. Sedím nad tím a přemýšlím, jak nejlíp na to. = ) Jestli sám nebo vyrazit s někým, kam a za jakým typem práce… Tak třeba něco vymyslíme. Můžeš mě kontaktovat na ma***********@gm***.com
Akorát se chystám taky za prací do Kanady okolo květa, ale jsem zatím bez konkrétního plánu. Sedím nad tím a přemýšlím, jak nejlíp na to. = ) Jestli sám nebo vyrazit s někým, kam a za jakým typem práce… Tak třeba něco vymyslíme. Můžeš mě kontaktovat na
ma***********@gm***.com