Ahoj všichni, hledám na tenhle podzim parťáka/parťačku, který(á) se chystá do Kanady na working holiday. Já jsem vízum obdržel nedávno – asi čtrnáct dní. Jelikož už nejsem student, ale pracující člověk (26 v září), tak musím dát v práci výpověď a mám 2 měsíce výpovědní lhůtu. Proto plánuju jet až na podzim. Mým cílem je najít si práci v některých z lyžařských střediscích ve Skalistých horách – Banff, Jasper, Lake Louise, Canmore. Velkoměsta jako Vancouver či Calgery rád navštívím, ale není to můj čálek čaje, abych tam žil delší čas – nehledě k tomu, že takovej Vancouver je drahej i pro samotný kanaďany… Dá se domluvit i na kompromisu – jak známo tak od Vancouveru je kousek několik zimních středisek – Grouse Mountain, Cypress Mountain, Mount Seymour a pak samozřejmě Whistler, který už je, ale od Vancouveru dost daleko na evropský poměry… Po zimní sezóně mám v plánu koupit auto a procestovat Britskou Kolumbii a Albertu a najít si třeba nějaký letní džob – záleží na financích atd…Pokud máte někdo podobný plány pište mi na e-mail:
to******@se****.czm
ůžeme všechno prodiskutovat a sejít se i třeba osobně…