USA

Work and Travel USA 2013: práce v horách

Katka

Zdravím všechny,
nabídka pro zájemce o program – naše agentura letos nabízí opět oblíbenou lokalitu pro milovniky prirody, hor, outdooru.
Jedná se o práci v resortu Obergatlinburg ve Smoky Mountains
– nastup: max 17.6.
– prace do 2.9.
– 40 hod tydne, 7,40 USD/hod., zajištěné bydlení za 60 USD.
Pozice:
– ticket attendant, cashier, lift operator, food service atd.
Více volných pozic, je možné umístit i skupiny kamaradu.

Pokud Vás nabídka zaujme kouknete na nas FB (http://www.facebook.com/pages/ATEP-Work-and-Travel-USA/261185978924) nebo mi napiste na ka******@at**.cz

Krásný den a stastne Vanoce 😉

Zkušenosti čtenářů

prosime smazat

Toto neni misto pro bezplatnou inzerci.

Nesouhlasím,
prosime smazat:

tohle nás naopak hodně zajímá. A jestli tebe ne, tak to něčti, nikdo tě nenutí. Iva

Katka
prosime smazat:

DObrý den,
nikdy jsme na tomto serveru neinzerovali, ale vzhledem k tomu ze temer v kazdem vlaknu o USA inzeruji jine agentury a spolecnosti a nijak jejich komentare nebyly takto komentovany, nechapu proc je problem zrovna s timto? Pokud mi poslete na ka******@at**.cz info o placene inzerci napriklad ve forme banneru, radi si ji zaplatime..

Katka:

Uz jsme kontaktovali administratorku.

Katka

a vy mate neco spolecneho se Stezkou nebo to je jen nejakej prejici aktivista? 🙂

Katka:

My jsme bezni inzerenti. A za to platime. Na rozdil od Vas.

Iva

To by mě teda fakt zajímalo, co zde na stránkách inzerujete. Zkuste se s námi podělit. Schválně. Třeba vás taky chvíli nesmažou. Iva

to Iva
Iva:

S Vami nikdo nediskutuje. Pokum mate nejaky problem tak se obratte na spravce webu.

Anonymovi:
to Iva:

já s tím teda problém nemám vůbec, ale očividně ho máte Vy. Takže zkuste to samé co Katka. Ať jí nemusíte závidět. Iva

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: