Zdravím všechny,
nabídka pro zájemce o program – naše agentura letos nabízí opět oblíbenou lokalitu pro milovniky prirody, hor, outdooru.
Jedná se o práci v resortu Obergatlinburg ve Smoky Mountains
– nastup: max 17.6.
– prace do 2.9.
– 40 hod tydne, 7,40 USD/hod., zajištěné bydlení za 60 USD.
Pozice:
– ticket attendant, cashier, lift operator, food service atd.
Více volných pozic, je možné umístit i skupiny kamaradu.
Pokud Vás nabídka zaujme kouknete na nas FB (http://www.facebook.com/pages/ATEP-Work-and-Travel-USA/261185978924) nebo mi napiste na ka******@at**.cz
Krásný den a stastne Vanoce 😉
a vy mate neco spolecneho se Stezkou nebo to je jen nejakej prejici aktivista? 🙂
My jsme bezni inzerenti. A za to platime. Na rozdil od Vas.
To by mě teda fakt zajímalo, co zde na stránkách inzerujete. Zkuste se s námi podělit. Schválně. Třeba vás taky chvíli nesmažou. Iva
S Vami nikdo nediskutuje. Pokum mate nejaky problem tak se obratte na spravce webu.
já s tím teda problém nemám vůbec, ale očividně ho máte Vy. Takže zkuste to samé co Katka. Ať jí nemusíte závidět. Iva
Toto neni misto pro bezplatnou inzerci.
tohle nás naopak hodně zajímá. A jestli tebe ne, tak to něčti, nikdo tě nenutí. Iva
DObrý den,
nikdy jsme na tomto serveru neinzerovali, ale vzhledem k tomu ze temer v kazdem vlaknu o USA inzeruji jine agentury a spolecnosti a nijak jejich komentare nebyly takto komentovany, nechapu proc je problem zrovna s timto? Pokud mi poslete na ka******@at**.cz info o placene inzerci napriklad ve forme banneru, radi si ji zaplatime..
Uz jsme kontaktovali administratorku.