Ahoj,
jedeme 2 holky do USA na Work and Travel s agenturou Alfa-agency. Rády bychom, kdyby se k nám přidal ještě někdo, je lepší jet ve větší skupině lidí 🙂
Kdyby měl někdo zájem, určitě napište, budeme moc rády 🙂
Děkuji za radu a myslíš, že je bezpečné jet jen ve dvou?
Ahoj, a kde budete pracovat? Já jedu taky na work and travel, ale do Jižní Dakoty, každopádně bychom se ale mohly domluvit a pak cestovat spolu :-). Napiš mi kdyžtak na email, díky.
ahojze isiel by som tiez do usa ale nie je podmienky byt student vš?
Ahoj, mam podobny dotaz jako Kristyna. Taky jedu na W&T, akorat jsem se rozhodl na posledni chvili a jelikoz jedu sam, tak shanim nejaky partaky kteri by se chteli jeste nekam podivat…
Nic vy se holky nebojte a pojeďte s námi. Zařídíme to tak, abychom letěli společně, jinak byste nedejbože snad musely v letadle kváknout anglicky. Bydlet budeme taky společně, abyste se vyhnuly hrozbě anglické konverzace se spolubydlícími. Kvůli tomu přece do USA nejedete.
Praci si taky najdeme společnou, abychom i tam mohli mluvit česky. Šéf bude určitě nadšením bez sebe.
Češi by v zahraničí měli držet spolu a vyhnout se kontaktu s místním obyvatelstvem.
Naprostý souhlas s veselou šestkou.
lidi!!!! Copak jste se už dočista zbláznili? Tak jaky to má smysl jezdit do USA, když hledáte co největší skupinu cechu? Neni snad cilem programu Work and Travel zdokonalit si svou angličtinu, poznat nové kamarády z celého světa a naučit se soběstačnosti? Nikdo vám zadek do 50 utírat nebude, tak se proberte. Jsem v USA již po druhé a vždy jsem jel sám, Čechům se naprosto vyhýbám. Pochopim pokud sháníte více lidi na cestovani, je to levnější, ale jinak vás naprosto nechápu . Příště můžete jet na Machač a vyjde to na stejno.
Barco
neblbnete, budete jako skolka pak a nikdo vas nebude brat vazne a nic na ubytko a praci nesezenete, lidi se boji haldy Cechu…. Kradou.
Ve dvou tak nejlepsi