Ahoj, v létě 2014 se chystám na Work and Travel do Ameriky a hledám parťáka (nejlépe parťačku), najde se tady někdo takový? 🙂
Ahoj, také scháním parťáka či parťačku, podal jsem registraci na plavčíka tak snad se tam dostanu 🙂 Budu rád za každou osobu 😉
Někdo na cestování v půlce září? do cca půlky října.. Výchozí bod mám Jižní Karolina, ale přizpůsobím se – dojedu apod. Hezký Vánoce btw.
Ahoj, jestli pořád hledáte pracovní pozici na WaT 2014, v nejbližších dnech se u nás otevřou volné pozice na plavčíka v okolí washingtonu dc. Jestli máte bližší zájem nebo jakékoliv dotazy, neváhejte napsat na kh****@hi*************.com . S pozdravem Kryštof
čau čau, planuju taky léto stejným směrem, napiš mi na face, https://www.facebook.com/tere.bartosova …. 🙂
Ahoj, já chci taky na léto 2014 vyjet do USA na Work and Travel 🙂 a mám stejný problém.
Ahoj, to je super. A jak by jsi to viděla časově? Já to plánuju tak od půlky června do půlky září kvůli škole. A chtěla bych spíše na západ, co ty? A odkuď jsi? 🙂
Kdyžtak napiš na email: Vr*******@se****.cz , to bude lepší komunikace 🙂