Ahoj,
hledám parťáka/parťačku na Work and Travel v USA 2013 se Student Agency, odlet kolem 20.6. a návrat co nejdéle to půjde, někdy v říjnu. Budu ráda, když se někdo přidá 🙂
Ahoj,
chtěla bych jet taky, protože takovou zkušenost ještě nemám, a cítím, že tohle přesně potřebuju. Dokončuju bakaláře, přihlášku na magisterské mám podanou a vrámci denního studia bych chtěla zrealizovat tenhle program 🙂
Ahoj,
taky bych rád tento rok na WAT do USA, práci máš již sehnanout nebo budeš shánět až tam?
Tomáš
Ahoj,
mám v plánu něco podobného, i v tomto termínu. Jen se mi nechce moc riskovat jet bez dohodnuté práce. Jak to máš v plánu Ty? Dík, Eva
Chtěl byste někdo někam na západ? Např. LA??
Hledám práci v USA přes léto na WAT, bez agentury 🙂 s co nejnižšími náklady, kdyby jste někdo měl nějaký tip, tak můj mail je To*****@se****.cz
Ano ja bych miril do LA jedine..
Ahojky taky jsem o tom uvažovala, máte s tím někdo nějaké zkušenosti – se SA?:) pak ještě mě napadlo přes ccusa..
Ahoj , taky chci jet přes agenturu ccusa, ozvi se mi, jestli chceš jet se mnou.
A se student agency mám zkušenosti, díky nim jsem byl ve Skotsku. Jinač ozvi se mi na email: o.********@se****.cz
Je tu někdo z Brna nebo z Ostravy a jel by se mnou na work and travel přes Student agency do USA?…napište mi na email o.********@se****.cz …:-)
Ahojte,
chtěla bych jet na Work and Travel USA koncem června přes agenturu Czech-us. Doufám že se mi skrz tyto stránky podaří najít další parťačky. 🙂 Upřednostňuji práce housekeeping, protože jedu do zahraničí poprvé a nemyslím si že bych měla angličtinu např. na servírku. Pojedu na Job-fair 17.3. do Prahy, takže by bylo super, kdybychom se našli už předtím a jeli společně;). Čím víc nás bude, tím líp.
Doufám, že se mi Vás ozve co nejvíc a dámská jízda v USA se uskuteční!
Mail: MH***@se****.cz
Ahojte, aj ja by som sa k vám možno pridala..ak už máte dake konkretnejšie info, prosim ozvite sa mi 🙂 eu*************@gm***.com
Ahoj, máme ještě tři místa na práci plavčíka na východním pobřeží (Washington, Maryland, Virginia) na léto 2013.Kdybyste měli zájem, pište na : kh****@hi*************.com , zašlu Vám informace,
s pozdravem
Kryštof
Ahoj všichni…
Já mám taky v plánu jet toto léto do usa… Nejspís asi se student agency… práci každopádne v LA, nebo jsem přemýšlela o campu… sama tam ale nejsem schopná jet:)… Tak kdo by se mnou jel do Californie pracovat-určitě se dohodnem i na druhu práce:)
Ahoj, Californie je nejlepší volba, ale od Student Agency už nejsou žádné nabídky, chce se podívat na jinou… Ale každopádně bych se přidala 🙂
Ozvi se na mail: el******@se****.cz
Ahoj a kam máš namířenou, já jedu v září na pracovní stáž. Kdyžtak napiš na mail.
Ahoj, mám stejný plán. Mohu odjet, až po 29.6. a rád bych na Floridu, případně jinam k moři. Napiš a pokecáme víc. Jakub;)