Ahoj, chystá se tu někdo na NZ s WHS vízem? Plánuju odlet až v únoru. (Praha)
To já bych letěl rovnou. Asie / jinej kontinent až po cestě domů 🙂
Ahoj,
mam take v planu jet v unoru,take primo a ostrovy az na zpatecni ceste a take Praha :))
Kdyby ses chtel sejit,jsem urcite za..
Behem kvetna asi budu kupovat letenky..
Mirek
Ahoj,
ráda bych letěla v lednu/únoru 2016. Jelikož mám problém s létáním, volila bych Korrean Air, která letí z PHA a přestupuje se jenom v Soulu a pak letí rovnou do Aucklandu. Budu ráda, když se k někomu přidám, jelikož kamarádka nedostala WHS viza.
Cao,
po docela velkych zkusenostech bych volil urcite radsi Emirates. letal jsem i s Korean ale uz jen to jidlo…o fuj:) Arabasi letaji z Prahy do Dubai , pak kratka prestavka v Sydney, ktera mi prisla i vhod:). Nekdy jsem letel primo do CHCH z Dubai. Snad tak litaji dodnes. Letel jsem naposled pred dvemi lety zhruba.malem bych zapomnel cena byla jeste mensi nez u konkurence. Se aspon proletis Airbusem A380…to je zazitek see y
Ahoj, já se taky chystám v lednu nebo v únoru.
Adéla
Ahoj, a jak bys chtěla letět? 🙂 Když tak napiš na můj e-mail le*******@****am.cz. Já bych ráda Korren Air a leden:)
Zdravím, taky se na NZ chystám na začátku února s několika stopovery (letenku ještě nemám). Nechce se někdo domlluvit na společné cestě? 🙂
Ahoj .Na jak dlouho se chystáš?můj meilík.emi.eliš**@****am.cz
Eliško, psala jsem ti mail. Zatím bez odpovědi. Kdyžtak se mi ozvi na ip*****@***il.cz Chystám se začátkem února s nějakým stopoverem. Jedu na rok s WH vízama.
Ahoj,,,
zdravim moc vsechny na teto strance,,, rad bych odletel na 12 mesicu na NZ ale zjistil jsem ze kvota na rok 2015 je uz pryc, Nevite jakym zpusobem dostat WH visa na NZ a nebo je tady jen jediny zpusob a to cekat az se opet otevre kvota na rok 2016 ??? Rad bych odletel kolem dubna 2016
S pozdravem
Karel
Cekat, cekat, cekat.
Ty jsi ten Karel co na cestach hleda psi maso a levne holky? Potom se nedivim tvemu stupidnimu dotazu.
Ahoj Martine, jsem na tom podobně, počítám spíš leden/únor a spojení s několika stop-overy směrem tam (třeba Srí Lanka, nějaká ta jihovýchodní Asie).