Ahoj,plánuji příští rok na jaře dva tematické výlety po stopách legend populární hudby 60.-70.let.Jeden výlet by byl vlakem a lodí přes Amsterdam a Londýn do Liverpoolu (Beatles muzeum) a druhý výlet by byl vlakem,lodí,busem přes Berlín a Kodaň do Stockholmu (ABBA muzeum), každý výlet tak na 8dní, spaní formou bedandbreakfast v soukromí,v Amsterdamu zašlá sláva squatů a coffeeshopů,v Londýně atmosféra bohémské čtvrti Soho aj., v Berlíně současnost čtvrti Kreuzberg a v Kodani hippícké svobodné město Christiania.Samozřejmě kavárničky,ochutnávky místní kuchyně,trhy a tržnice,knihkupectví a antikvariáty a třeba i nějaká ta muzea a památky.Jsem pohodář 44let,umírněný kuřák a semtam rád pivko.Pokud se někde najde podobný nadšenec středního věku na tyto akce, tak budu rád, ve dvou kvůli bezpečnosti a levnějšímu ubytování by to bylo přeci jen o něco lepší. Více osobně na pokecu u pivka či na procházce,pěším výletě. Jirka z Prahy
Díky za tvou výzvu, a rozhodně hledám řesně podobného parťáka. Jsem profesí novinářka, spisovatelka, poslední roky hodně na cestách (žila jsem např. i rok na Srí Lance, kde jsem si nakonec koupila na pláži dům a přistavěla), a zatím mě ještě ty boty z toulavýho telete nepustily, jenže pozbyla jsem partnera, tak pokud máš zájem zkusit někam vyrazit, dej vědět a prostě uvidí, jestli by nám to šlo pospolu.
Zdraví Zdenka
pr********@se****.cz
Čěrven 2016 Praha-Amsterdam-Londýn-Liverpool(možná Eskdalemuir a ostrov Mann)
Červenec 2016 Praha-Berlín-Kodaň-Stockholm