Ahoj. Všimli jsme si, že máš zapnutý AdBlock. Prosím, pozastav si pro HedvabnaStezka.cz blokování reklamy. Díky tomu můžeme zajistit více zajímavých článků o zemích světa, cestopisy, reportáže. Navíc se snažíme zobrazovat jen reklamy s cestovatelskou tématikou, podporujeme touto cestou i mnohé charitativní projekty a neziskovky. Snad tě nebudou moc rušit. Děkujeme! Redakce HedvabnaStezka.cz
Ahoj všem. Letos letím na Východní Timor. Termín: 28.5.-15.6. Plán: Cestování pěšky (hory) a stopem (venkov). Zvažuji přibrat parťáka. Pokud se najde vážný zájemce, jsem na e-mailu.
Zkušenosti čtenářů
Miru
Ahoj Honzo, už máš letenku? Máš super nápad! Já bych jen potřebovala odjet v termínu 15.6. a skončit 26 nebo 27.6. Prosím dej echo, zda bych se případně mohla přidat. Žiji teď už 10 měsíců v Sydney a jedu na návštěvu do ČR, tak bych se ráda cestou někde zastavila 🙂 Díky!
Ahoj Honzo, už máš letenku? Máš super nápad! Já bych jen potřebovala odjet v termínu 15.6. a skončit 26 nebo 27.6. Prosím dej echo, zda bych se případně mohla přidat. Žiji teď už 10 měsíců v Sydney a jedu na návštěvu do ČR, tak bych se ráda cestou někde zastavila 🙂 Díky!