Spolucestování kamkoliv

Východní Afrika 27.3.-12.4.2009

Radek Svatý

Ahoj, je mi 29 let a od 27.3. do 12.4.2009 jedu s partou 5 lidí (já, 3 chlapi a 2 ženy) různého věku (22, 29, 32, 34, 41 a 48 let) na individuální cestu KEŇA + TANZANIE + ZANZIBAR. Sháníme jednoho člověka kvůli naplnění džípu na safari. Všechno včetně letenek, ubytování, stravování, safari atd. zařídím. Zkušenosti s individuálním cestováním mám (viz. radosvaty.rajce.idnes.cz), v Africe jsem byl již 3x, z toho v této oblasti 2x, jinak v Karibiku, Jižní Americe a několikrát v Asii. S CK vychází podobná cesta asi na 100 až 120 tisíc kč, my bychom se ale měli vejít do 50 tisíc kč se vším všudy při ještě bohatším programu. Veškeré podrobnosti sdělím po telefonu, skypu nebo mejlu. Prosím, ozvěte se co nejdříve, protože je už potřeba řešit letenky. Pouze pro vážné zájemce. Možnost osobního setkání, jsem z Nymburka, tel: 737239586.

Zkušenosti čtenářů

Richard Podlipský

Ahoj,
omlouvám se, že to není ta očekávaná odpově´d, ale prosím příp. o info, jestli plánujete Kilimanjaro a nějaké zkušenosti s tím? pokud jde o nároky ap.? jedeme parta 4 lidí o týden později zřejmě jako náhradu za původní plán Madagascra, kde to je nyní složité… příp. děkuju za zprávu, Richard

janina
Richard Podlipský:

Pochybuju,že plánujou i Kilimandžáro,protože před měsícem jsem se z východní afriky vrátila a jen nejlevnější výstup stojí okolo 1050 dolarů..Bohužel si musíš povinně vzít průvodce,nosiče a kuchaře,tudíž ti celou dobu stojí za zadkem 8 lidí:-/

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: