Ahoj. Všimli jsme si, že máš zapnutý AdBlock. Prosím, pozastav si pro HedvabnaStezka.cz blokování reklamy. Díky tomu můžeme zajistit více zajímavých článků o zemích světa, cestopisy, reportáže. Navíc se snažíme zobrazovat jen reklamy s cestovatelskou tématikou, podporujeme touto cestou i mnohé charitativní projekty a neziskovky. Snad tě nebudou moc rušit. Děkujeme! Redakce HedvabnaStezka.cz
Ahoj,
jestli můžete, přepošlete mi to info taky? 🙂
Nejsem si jist, zda bych dal 4 týdny, ale kdyžtak bych se odpojil a odletěl dříve či tak něco.
Díky moc
M.
Ráda bych se vydala na cestu do Vietnamu (asi na měsíc) a hledám spolucestovatele/cestovatelku. Je mi 56, domluvím se anglicky a cestovat bez CK umím. Těším se na odpověď. gu****@vo***.cz
Veroniko, přečetla jsem si vaší odpověď kde chcete jet do Vietnamu,pokud jste se zatím s nikým nedohodla ráda bych se přidala.Je mi57 let a trochu anglicky mluvím.Byla jsem v Indii.Jsem z Prahy pokud byste se chtěla sejít a domluvit se. Zdravím Ivana
Anička
Ahoj, už jsem jednou psala, že bych měla zájem, tak se pro jistotu ještě připomínám 🙂 jakmile budete mít třebas nějaké bližší info nebo kdyby jste chtěli udělat plánovací schůzku, tak písni 😉 na p.******@se****.cz
Ahoj, takže poletíme 14.1. do HCMC, potom vlakem do Hanoje, poté na pár dní Sapa, Ha Long, Hue, nějaké ty národní parky, potom stále na jih, zpět do HCMC, chtěli bychom vidět i Deltu Mekongu a jestli zbyde čas tak možná i Phu Quoc, prostě cesta ze severu na jih.
Ahoj Lucko,
můj plán je podobný, jen s tím rozdílem, že bych chtěl letět do Hanoje, protože tam jsou letenky až o 5000,- levnější…Plán byl od půlky prosince do začátku ledna, ale to můžu změnit a přizpůsobit. Odkud jste, případně bychom se mohli sejít ? Já jsem ze Strakonic, můj mail je mm******@se****.cz
Ahoj,
muzete mi poslat vice info do mailu? Diky, Martina (25)
Ahoj, taky bych poprosila o detailnější info. Díky Linda (26)
Ahoj,to zní úplně parádně a ráda bych se přidala 🙂 a se mnou i můj přítel oba 24 😉 poslala bys mi taky nějaké to info?
Ahoj,
jestli můžete, přepošlete mi to info taky? 🙂
Nejsem si jist, zda bych dal 4 týdny, ale kdyžtak bych se odpojil a odletěl dříve či tak něco.
Díky moc
M.
Ráda bych se vydala na cestu do Vietnamu (asi na měsíc) a hledám spolucestovatele/cestovatelku. Je mi 56, domluvím se anglicky a cestovat bez CK umím. Těším se na odpověď.
gu****@vo***.cz
Veroniko, přečetla jsem si vaší odpověď kde chcete jet do Vietnamu,pokud jste se zatím s nikým nedohodla ráda bych se přidala.Je mi57 let a trochu anglicky mluvím.Byla jsem v Indii.Jsem z Prahy pokud byste se chtěla sejít a domluvit se. Zdravím Ivana
Ahoj, už jsem jednou psala, že bych měla zájem, tak se pro jistotu ještě připomínám 🙂 jakmile budete mít třebas nějaké bližší info nebo kdyby jste chtěli udělat plánovací schůzku, tak písni 😉 na
p.******@se****.cz
těším se.
pokud budete mít zájem, pište mi kdyžtak na
se**********@gm***.com
, sem totiž moc nechodím
Díky
Lucka
Ahoj, takže poletíme 14.1. do HCMC, potom vlakem do Hanoje, poté na pár dní Sapa, Ha Long, Hue, nějaké ty národní parky, potom stále na jih, zpět do HCMC, chtěli bychom vidět i Deltu Mekongu a jestli zbyde čas tak možná i Phu Quoc, prostě cesta ze severu na jih.
Ahoj Lucko,
můj plán je podobný, jen s tím rozdílem, že bych chtěl letět do Hanoje, protože tam jsou letenky až o 5000,- levnější…Plán byl od půlky prosince do začátku ledna, ale to můžu změnit a přizpůsobit. Odkud jste, případně bychom se mohli sejít ? Já jsem ze Strakonic, můj mail je
mm******@se****.cz
, děkuji za odpověd a přeji hezký víkend, Míra
Tip měsíce: Etiopie
Mezi vlky a vrcholy: výprava do jedinečné přírody Bale Mountains
Cesta časem: Kmeny a tradice Údolí řeky Omo
Prořezané rty, skarifikace i deformování lebek. Význam tělesných modifikací u etiopských Mursiů
Knižní tipy
Unikátní kultura a náboženství namibijských Himbů a Hererů
Olinalá: poklad na konci světa
Nové články
Vodopády kam se podíváš…
Cestobraní – festival, na který se nezapomíná
Dokonalé holení nejen na cestách
Vybavení na cesty
NEJLEPŠÍ TREKOVÉ BOTY A POHORY
Výběr testerů Světa outdooru
Darn Tough BEAR TOWN MICRO CREW
Turistická ponožka s neotřelým designem a doživotní zárukou, na každou štreku.