Ahoj. Všimli jsme si, že máš zapnutý AdBlock. Prosím, pozastav si pro HedvabnaStezka.cz blokování reklamy. Díky tomu můžeme zajistit více zajímavých článků o zemích světa, cestopisy, reportáže. Navíc se snažíme zobrazovat jen reklamy s cestovatelskou tématikou, podporujeme touto cestou i mnohé charitativní projekty a neziskovky. Snad tě nebudou moc rušit. Děkujeme! Redakce HedvabnaStezka.cz
Ahoj všem, není tu někdo, kdo by letos taky rád vyměnil běhání po obchodech, cpaní se cukrovím a sezení u pohádek za nějakou cestu do světa? Jsem přístupná všemu novému – New York, Bali, Thajsko, SAE, Kuba, Kanáry.. Kdyžtak se ozvěte 🙂 Léňa 30
Ahoj, taky o tom uvažuju. Co nejraději? Ještě jsem si říkala Madeira. P.
turistka
Hmm, Madeira, dobrý! 🙂 Ozvi se kdyžtak na mail 🙂
Petra
Klidně se připojím,min na týden .) kamkoliv
turistka
super! tak kam, holky? a chcete spíš relaxovat nebo chodit/jezdit? gurmánská dovolená? cesta za přírodou? památkami? do tepla? nebo zima nevadí? a máte nějaký finanční strop? 🙂 něco vymyslíme! 🙂
Ahoj taky bych se ráda přidala 🙂 Je mi 21 let a jsem z Brna
libena
ahoj, moc rada bych jela na kubu na cca 6 az 8 tydnu prosinec a leden. neni to dogma, stejne rada pojedu do vietnamu …?
kdo pojede se mnou ? zo*****@ce*****.cz
milos
Cau turistky, jestli nejste jenom damsky klub, taky bych na vanoce/novy rok vyrazil nekam do tepla. Nejradsi asi Asie, ale neni podstatne. Tak nejak od vseho trochu. Plaze, priroda, pamatky… Já, 35, Praha. Mi***@ja.cz
Ahoj , já hledám někoho na Jordánsko . V termínu 26. 12. – 5.1. je zpáteční letenka z Budapešti do izraelského Tel Aviv jen za 4 000 kč , odkud je to do Jordánska jen 2-3 hodiny autobusem.
Hlavní cíle jsou – skalní město Petra , poušt Wadi Rum , kaňony a koupání u Mrtvého moře a před odletem Jeruzalém .
Doprava autobusy , spaní v levných hostelech . Celkový rozpočet i s letenkou – asi 15 000 kč.
Hledám kohokoliv kdo se domluví anglicky.
Karel – 42 let – Náchod
Katka
Karel:
Ahoj Karle,
už máš sparinga na Jordánsko? Katka, 33, HK
Lenka
Katka:
Ahoj, Srí Lanka v termínu 18.12.-12.1. Přidáte se někdo třeba jen na pár dní?
Katka
Karel:
Zároveň se přidávám do diskuze, vyrazila bych klidně už 22.12.2013-5.1.2014… Hlavně když tam bude dobré jídlo, víno 🙂 Cenový strop do 20K.
Katka
Petra
ahoj, také bych ráda někam vypadla na celý prosinec, respektive od 7.12 cca na 3-4 týdny. Destinace libovolná, byla jsem zatím jen v Thajsku, Laosu a Mexiku. Takže klidně Indie,Bali, Srí Lanka, Indonésie,atd….Jel by někdo? Věk 35 let.
Ahoj, taky o tom uvažuju. Co nejraději? Ještě jsem si říkala Madeira. P.
Hmm, Madeira, dobrý! 🙂 Ozvi se kdyžtak na mail 🙂
Klidně se připojím,min na týden .) kamkoliv
super! tak kam, holky? a chcete spíš relaxovat nebo chodit/jezdit? gurmánská dovolená? cesta za přírodou? památkami? do tepla? nebo zima nevadí? a máte nějaký finanční strop? 🙂 něco vymyslíme! 🙂
Ahoj taky bych se ráda přidala 🙂 Je mi 21 let a jsem z Brna
ahoj, moc rada bych jela na kubu na cca 6 az 8 tydnu prosinec a leden. neni to dogma, stejne rada pojedu do vietnamu …?
kdo pojede se mnou ?
zo*****@ce*****.cz
Cau turistky, jestli nejste jenom damsky klub, taky bych na vanoce/novy rok vyrazil nekam do tepla. Nejradsi asi Asie, ale neni podstatne. Tak nejak od vseho trochu. Plaze, priroda, pamatky… Já, 35, Praha.
Mi***@ja.cz
ahoj, napíšeš email?
díky
Připojuji se k Milošovi….Mirek 43, Praha
Ahoj , já hledám někoho na Jordánsko . V termínu 26. 12. – 5.1. je zpáteční letenka z Budapešti do izraelského Tel Aviv jen za 4 000 kč , odkud je to do Jordánska jen 2-3 hodiny autobusem.
Hlavní cíle jsou – skalní město Petra , poušt Wadi Rum , kaňony a koupání u Mrtvého moře a před odletem Jeruzalém .
Doprava autobusy , spaní v levných hostelech . Celkový rozpočet i s letenkou – asi 15 000 kč.
Hledám kohokoliv kdo se domluví anglicky.
Karel – 42 let – Náchod
Ahoj Karle,
už máš sparinga na Jordánsko? Katka, 33, HK
Ahoj, Srí Lanka v termínu 18.12.-12.1. Přidáte se někdo třeba jen na pár dní?
Zároveň se přidávám do diskuze, vyrazila bych klidně už 22.12.2013-5.1.2014… Hlavně když tam bude dobré jídlo, víno 🙂 Cenový strop do 20K.
Katka
ahoj, také bych ráda někam vypadla na celý prosinec, respektive od 7.12 cca na 3-4 týdny. Destinace libovolná, byla jsem zatím jen v Thajsku, Laosu a Mexiku. Takže klidně Indie,Bali, Srí Lanka, Indonésie,atd….Jel by někdo? Věk 35 let.
Ahoj,přidávám se do diskuze,jsem z Brna,je mi 29let a mám již letenku na Bali od 16.12.2013 do 6.1.2014,přidáte se někdo? těším:-)
Ahoj, pokud ještě někdo hledáte parťačku, ozvěte se, budu ráda! Prosím jen ženy, hetero 🙂 Jsem z Brna, 31. Hezký den!
Ahoj,tady Jita, 36, Liberec\Praha. Mohu od 29.12.2013 do konce ledna kamkoliv. V Jordansku uz jsem byla, stoji to za to!
Cz****@se****.cz
Ahoj, pokud je to jeste aktualni, taky bych rad nekam pres vanoce. Idealne Asie. Diky Pavel , 34
Ahoj, pokud je to jeste aktualni, taky bych rad nekam pres vanoce. Idealne Asie. Diky Pavel , 34
Tip měsíce: Etiopie
Mezi vlky a vrcholy: výprava do jedinečné přírody Bale Mountains
Cesta časem: Kmeny a tradice Údolí řeky Omo
Prořezané rty, skarifikace i deformování lebek. Význam tělesných modifikací u etiopských Mursiů
Knižní tipy
SOUTĚŽ: Co je nového v JOTA, aneb cestování s knihou. UKONČENO
Časopis Travel Life píší cestovatelé pro cestovatele, tak CESTUJ!
Nové články
Adopce na dálku: past individuální pomoci a prohlubování nerovností
OBZORY jsou za námi a my už se těšíme na další setkání. Tak ahoj zase za rok!
JEMEN – Skrytá perla Orientu
Vybavení na cesty
Darn Tough BEAR TOWN MICRO CREW
Turistická ponožka s neotřelým designem a doživotní zárukou, na každou štreku.
NEJLEPŠÍ TREKOVÉ BOTY A POHORY
Výběr testerů Světa outdooru