Ahoj. Všimli jsme si, že máš zapnutý AdBlock. Prosím, pozastav si pro HedvabnaStezka.cz blokování reklamy. Díky tomu můžeme zajistit více zajímavých článků o zemích světa, cestopisy, reportáže. Navíc se snažíme zobrazovat jen reklamy s cestovatelskou tématikou, podporujeme touto cestou i mnohé charitativní projekty a neziskovky. Snad tě nebudou moc rušit. Děkujeme! Redakce HedvabnaStezka.cz
Zdravim, zacatkem zari se vydavam do Vancouveru na working holiday viza. Jeste nekdo v podobny termin?
Zkušenosti čtenářů
Fila
Cusko,, ja se da rict koncem srpna taky mastim do Vancouveru :]
Markéta
Fila:
Ahoj, my (2 holky a 1 kluk) vyrážíme koncem srpna do Nove Scotie, pak Toronto a do Vancouveru přilétáme koncem září. Můžeme pak klidně spolu podnikat nějaké výlety. Kdyžtak se ozvěte. Markéta
Filiip
Zdar, taky budu zacatkem zari ve Vanu,, tak kdyby neco sem pro kazdou srandu…
Filiip
Markéta
Filiip:
Filipe skvělý, to my taky 😀 ozvem se přes mail, FB nebo skype, jak píšu nahoře. Díky
Filiip:
Nauc se nejdriv psat poradne Vancouver, vanu u vas mate na koupani…
. Napište kdyžtak, ať jsme ve spojení 🙂 Nebo kontakt na skype či FB. Díky
Tereza
Markéta:
Taky odlet 8.9. směr Vancouver:-) Ráda se taky seznámím:-)
Filip
na FB se jmenuju Rss Pss ,, tak kdyby neco tak napiste ..cusko
hajzle
Tento příspěvek byl redakcí smazán jako nevhodný
r.e
hajzle:
Nevyhrožuj chudacku,bych s tebou byl hotovej za par sekund,ubozaku,sed radsi doma na prdeli,na tebe tu zrovna cekaji…
Tereza
Cauko, jsem ted v USA,a pak to 20.9. presunuju do Vancouveru na rok na WHV. Jestli hledate partaka na bydleni, vylety apod., tak se urcite ozvete)
Michal
Tereza:
Ahoj, jsem teď v edmontnu. zkouším tu jednu práci s jednou partou lidí postavit dům. když to nebude práce pro mě tak bych rád do Vancouveru, ale nechci tam bloudit jak vesničan ve městě. Mohl bych se ti pak ozvat? a popřípadě se sejít? Michal
Tereza
Michal:
Urcite se ozvi, budu rada.
Tereza
Cauko, jsem ted v USA,a pak to 20.9. presunuju do Vancouveru na rok na WHV. Jestli hledate partaka na bydleni, vylety apod., tak se urcite ozvete)
No,prace je ve Vancouveru jako safranu
,mizene placena,drahy najmy,jidlo i benzin..a od konce zari do pulky cervence jen leje,leje a leje.Jen blazen by jel z Edmontonu hledat praci do Vancouveru!Vetsinou to po case praktikuji ostatni obracene..z Vancouveru,kdyz dochazeji penize lidi miri do Alberty.
Ales
Nabidka ubytovani v North Vancouveru, Zajemci piste na
Cusko,, ja se da rict koncem srpna taky mastim do Vancouveru :]
Ahoj, my (2 holky a 1 kluk) vyrážíme koncem srpna do Nove Scotie, pak Toronto a do Vancouveru přilétáme koncem září. Můžeme pak klidně spolu podnikat nějaké výlety. Kdyžtak se ozvěte. Markéta
Filipe skvělý, to my taky 😀 ozvem se přes mail, FB nebo skype, jak píšu nahoře. Díky
Nauc se nejdriv psat poradne Vancouver, vanu u vas mate na koupani…
Ahoj, já letím do Vancouveru 11. září:-), taky na WHV.
Super, koukám, že je nás víc 🙂 Můj mail
sc*******@se****.cz
. Napište kdyžtak, ať jsme ve spojení 🙂 Nebo kontakt na skype či FB. Díky
Taky odlet 8.9. směr Vancouver:-) Ráda se taky seznámím:-)
na FB se jmenuju Rss Pss ,, tak kdyby neco tak napiste ..cusko
Tento příspěvek byl redakcí smazán jako nevhodný
Nevyhrožuj chudacku,bych s tebou byl hotovej za par sekund,ubozaku,sed radsi doma na prdeli,na tebe tu zrovna cekaji…
Ahoj, jsem teď v edmontnu. zkouším tu jednu práci s jednou partou lidí postavit dům. když to nebude práce pro mě tak bych rád do Vancouveru, ale nechci tam bloudit jak vesničan ve městě. Mohl bych se ti pak ozvat? a popřípadě se sejít? Michal
Urcite se ozvi, budu rada.
,mizene placena,drahy najmy,jidlo i benzin..a od konce zari do pulky cervence jen leje,leje a leje.Jen blazen by jel z Edmontonu hledat praci do Vancouveru!Vetsinou to po case praktikuji ostatni obracene..z Vancouveru,kdyz dochazeji penize lidi miri do Alberty.
Nabidka ubytovani v North Vancouveru, Zajemci piste na
Tip měsíce: Etiopie
Mezi vlky a vrcholy: výprava do jedinečné přírody Bale Mountains
Cesta časem: Kmeny a tradice Údolí řeky Omo
Prořezané rty, skarifikace i deformování lebek. Význam tělesných modifikací u etiopských Mursiů
Knižní tipy
Unikátní kultura a náboženství namibijských Himbů a Hererů
Olinalá: poklad na konci světa
Nové články
Dokonalé holení nejen na cestách
Unikátní kultura a náboženství namibijských Himbů a Hererů
Olinalá: poklad na konci světa
Vybavení na cesty
NEJLEPŠÍ TREKOVÉ BOTY A POHORY
Výběr testerů Světa outdooru
Darn Tough BEAR TOWN MICRO CREW
Turistická ponožka s neotřelým designem a doživotní zárukou, na každou štreku.