Ahoj. Všimli jsme si, že máš zapnutý AdBlock. Prosím, pozastav si pro HedvabnaStezka.cz blokování reklamy. Díky tomu můžeme zajistit více zajímavých článků o zemích světa, cestopisy, reportáže. Navíc se snažíme zobrazovat jen reklamy s cestovatelskou tématikou, podporujeme touto cestou i mnohé charitativní projekty a neziskovky. Snad tě nebudou moc rušit. Děkujeme! Redakce HedvabnaStezka.cz
Ahojky chtěly bychom se zeptat zda se v tuhle dobu náhodou někdo nepohybuje ve Vancouveru nebo jeho okolí.Jsme dvě holky z Prahy a rádi bychom si s někým popovídaly.Jsme tady necelý měsíc a bydlíme v Burnaby.
Zkušenosti čtenářů
Leoš
Holky, můžu mít otázku na tělo? Tam, kde právě ste nikdo nežije? Proboha, proč jedete tak daleko, abyste žvanily s Čechama? OMG.
Leoš:
Otázka na tělo vypadá jinak,ale dobrá…..Ptáme se proto abychom se dozvěděli určité informace,které nás zajímají.Ty nám zřejmě nepomůžeš,ale i tak díky za koment….
karel
Ahoj, ja jsem zrovna dneska do Vancouveru dorazil. Jestli potrebujete poradit, tak asi zatim nebudu ten pravej, ale kdyz byste chteli nekam na kafco, tak budu urcite rad. Karel
karel:
Ahoj Karle určitě se můžeme sejít psala jsem tady můj e-mail tak když budeš chtít určitě se ozvi zatím ahoj Marta
Ahoj Marto, Jsem ve Vancouveru a rad pokecam cesky. S cim budu moct pomoct nebo poradit tak rad pomuzu. Dej vedet a muzem se sejit:-) Zatim ahoj, Ondra
Karel
ondras:
Ahoj Ondro, jak jsi tu dlouhou? nemel bys tip na nejakou praci nebo na nejake bydleni nebo zkusenosti, kde jsi hledal a podobne? Diky moc, Karel
Ahoj Karle. Jsem tady deset mesicu. Praci jsem hledal prevazne na craigslistu a nebo jsem osobne obchazel restaurace, mycky apod. zkratka vsechno kde by se dala najit prace. Pul roku jsem pracoval na rucni mycce aut, ted pracuju jako pomocnik v kuchyni. Bydleni jsem taky hledal na craigslistu. Vetsina lidi to tak dela a skoro vzdy se tam da neco najit. At uz jde o bydleni nebo o praci. Tip momentalne zadnej nemam-bohuzel. Chce to zkouset, volat, obchazet a nevzdavat to. Co Ty? Jak si tady dlouho a jak to jde? Ondra
Karel
ondras:
Ahoj, diky za info. prijel jsem v patek v noci, takze se jeste vzpamatovavam z posunu 🙂 Dneska se uz ale naplno vrhnu na hledani prace i ubytka a snad se brzo neco najde.. Porad ale premyslim, jestli by jeste nemelo cenu jet do whistleru? mej se, karel
Lucie
Zdravím 🙂 Já budu ve Vancouveru měsíc a zatím pořád sháním práci, asi nemám moc štěstí a nikdo se moc neozývá. Přijde mi,že jsem obešla a rozdala životopisy snad všude. Ráda s vámi pokecám a třeba se sejdu 🙂 Tady je můj mail, tak se můžete ozvat .. mi**********@ce*****.cz
Lucka 🙂
Lucie:
Ahoj Lucko tak já jsem tady s kamarádkou přesně také měsíc a co se týče práce jsme na tom úplně stejně.Rádi tě uvidíme a kde bydlíš?My bydlíme v Burnaby,ale klidně se můžeme sejít někde ve Vancouveru.Zatím ahoj Marta a Verča
Cerchenka
Ahoj lidi, na mém blogu se můžete dočíst, jak se mi žilo skoro 3 roky v Kanadě, Vancouver. Dělala jsem truckera. Přeji všem mnoho sil to tam zvládnout a hlavně ve zdraví :-). Mohu zodpovědět i pár otázek, email najdete na mém blogu. http://www.huradokanady.weebly.com
Jirka
Cerchenka:
Zilo???Takze vam nakonec zadost o azyl neuznali?Chyba byla nejspis uz v tom,ze jste pozadali az po case,to nepusobi dobre,protoze jim bylo jasne,ze se vam tam zalibilo.3 roky je dlouha dobe..a ted zit zaptky,to bude nejspis kulturni sok.Jenze s tou zadosti o azyl na zaklade diskriminace homosexualnich dvojic jste nemely sanci,zvlast kdyz jste se vcesku mohli legalne vzit.
Cerchenka
Hele muj azyl nebudeme řešit, já odletěla dobrovolně a případ uzavřela sama, mohly jsme to tam prodluzovat jako ostatní cigáni, ale nechtela jsem. V ČR se mi žije líp, je to muj domov a nehraju si tady na zadnou diskriminaci a utlacovani. Slusnej pracovitej cigan se chytne vsude ve svete. Odmítám i debatovat o rasismu v CR a Romské problematice. Mejte se krásně and life is so short … 🙂
jirka
Aha,odletelas dobrovolne,kanadsky danovy poplatniky vasich nekolik stani stalo desitky tisic dollaru za naklady soudnich stani,to vse z dani.Ono by to nedopadlo tak jako tak,a bylo lepsi ukoncit a odletet,nez byt nasledne vypovezena,to je jasny.Skoda,zes to,co pises o domovine a o tom,jak se ti v CR zije lepe,nevedelas pred podanim zadosti o azyl.Prece jen to svedci o tom,ze to az tak naferovku z vasi strany nebylo.Skoda,tech penez mohli kanadani vyuzit ucelneji jinde.Nicmene vitam doma,tak at se vam dari a hodne stesti.
Cerchenka
Jirkovi:
tak takový blby jako jsi Ty frajere miluji. Precti si muj blog a pak se do me navazej. Cely 3 roky jsme tam se ženou drely tak jako nigdy v Cesku, ja jako truckerka a žena jako lanscaper. Nigdy tam nepobiraly soc. davky a vydrely prachy, celou dobu bez dovolene. Tak se starej o sebe a cigany nech v klidu proboha …
Sama jsem naštvaná na cigány, co jen natahují ruku a vyžíraj at už Českou nebo Kanadskou, Anglickou společnost. Já mám černou jen hubu, ale vychovaná v bílé rodině, tak se uklidni, nebo budu mít kvůli takovým blbým lidem jako jsi Ty opravdu chuť emigrovat… http://www.huradokanady.weebly.com
Jirka
To zes tam tri roky drela byla prece tvoje volba.V Kanade se proste maka vic,nez v Cesku,proto je kurz k dollaru jaky je.Ja jsem jen napsal,ze je skoda,ze vam vcas nedoslo,jak dobre se mate v Cesku,nez jste tam pozadaly o azyl.To,ze vas proces a stani u dukazniho soudu stalo danove polatniky Kanady desitky tisic dollaru nema nic spolecneho s tim,zes tam drela,za tu praci dostavalas penize,coz je normalni.Tvuj blog jsem cetl,neni spatny,jen by tam melo byt i na ferovku o tom,ze vase zadost o azyl byla pro CR vicemene podpasovka a ze jste pozadaly nikoliv hned po priletu,ale az po tom,co se vam tam zalibilo.Zadat o azyl a pak a psat o tom,ze doma je doma,a jak se ti tu dobre najednou zije,to je vazna vec.A pokud mas chut kvuli komukoliv opet zkusit emigrovat,zemi na vyber je porad dost.
Mé jméno je Miss Sandra Jobe, viděl jsem váš profil dnes a stal intrested ve vás, budu také rád, aby věděli, že více, a chci vám poslat e-mail na mou e-mailovou adresu, takže mohu vám můj obrázek, abyste vím, které jsem am.Here je moje e-mailová adresa Věřím, že můžeme přejít od tady. Čekám na váš mail na mou e-mailovou adresu ABO ( sa************@ya***.com
Vzpomeňte si na dálku nebo barva není záležitost, ale láska věcech alot v životě. My jde. slečna sandra
My name is Miss sandra jobe,i saw your profile today and became intrested in you,i will also like to know you the more,and i want you to send an email to my email address so i can give you my picture for you to know whom i am.Here is my email address I believe we can move from here. I am waiting for your mail to my email address abo( sa************@ya***.com
Remeber the distance or colour does not matter but love matters alot in life. My regards. Miss sandra
Holky, můžu mít otázku na tělo? Tam, kde právě ste nikdo nežije? Proboha, proč jedete tak daleko, abyste žvanily s Čechama? OMG.
Otázka na tělo vypadá jinak,ale dobrá…..Ptáme se proto abychom se dozvěděli určité informace,které nás zajímají.Ty nám zřejmě nepomůžeš,ale i tak díky za koment….
Ahoj, ja jsem zrovna dneska do Vancouveru dorazil. Jestli potrebujete poradit, tak asi zatim nebudu ten pravej, ale kdyz byste chteli nekam na kafco, tak budu urcite rad. Karel
Ahoj Karle určitě se můžeme sejít psala jsem tady můj e-mail tak když budeš chtít určitě se ozvi zatím ahoj Marta
Ahoj Marto, Jsem ve Vancouveru a rad pokecam cesky. S cim budu moct pomoct nebo poradit tak rad pomuzu. Dej vedet a muzem se sejit:-) Zatim ahoj, Ondra
Ahoj Ondro, jak jsi tu dlouhou? nemel bys tip na nejakou praci nebo na nejake bydleni nebo zkusenosti, kde jsi hledal a podobne? Diky moc, Karel
Ahoj Ondro tak to báječný tady ti posílám můj mail a můžeme se domluvit
ma**************@gm***.com
.
Zatím díky a ahoj
Ahoj Karle. Jsem tady deset mesicu. Praci jsem hledal prevazne na craigslistu a nebo jsem osobne obchazel restaurace, mycky apod. zkratka vsechno kde by se dala najit prace. Pul roku jsem pracoval na rucni mycce aut, ted pracuju jako pomocnik v kuchyni. Bydleni jsem taky hledal na craigslistu. Vetsina lidi to tak dela a skoro vzdy se tam da neco najit. At uz jde o bydleni nebo o praci. Tip momentalne zadnej nemam-bohuzel. Chce to zkouset, volat, obchazet a nevzdavat to. Co Ty? Jak si tady dlouho a jak to jde? Ondra
Ahoj, diky za info. prijel jsem v patek v noci, takze se jeste vzpamatovavam z posunu 🙂 Dneska se uz ale naplno vrhnu na hledani prace i ubytka a snad se brzo neco najde.. Porad ale premyslim, jestli by jeste nemelo cenu jet do whistleru? mej se, karel
Zdravím 🙂 Já budu ve Vancouveru měsíc a zatím pořád sháním práci, asi nemám moc štěstí a nikdo se moc neozývá. Přijde mi,že jsem obešla a rozdala životopisy snad všude. Ráda s vámi pokecám a třeba se sejdu 🙂 Tady je můj mail, tak se můžete ozvat ..
mi**********@ce*****.cz
Lucka 🙂
Ahoj Lucko tak já jsem tady s kamarádkou přesně také měsíc a co se týče práce jsme na tom úplně stejně.Rádi tě uvidíme a kde bydlíš?My bydlíme v Burnaby,ale klidně se můžeme sejít někde ve Vancouveru.Zatím ahoj Marta a Verča
Ahoj lidi, na mém blogu se můžete dočíst, jak se mi žilo skoro 3 roky v Kanadě, Vancouver. Dělala jsem truckera. Přeji všem mnoho sil to tam zvládnout a hlavně ve zdraví :-). Mohu zodpovědět i pár otázek, email najdete na mém blogu.
http://www.huradokanady.weebly.com
Zilo???Takze vam nakonec zadost o azyl neuznali?Chyba byla nejspis uz v tom,ze jste pozadali az po case,to nepusobi dobre,protoze jim bylo jasne,ze se vam tam zalibilo.3 roky je dlouha dobe..a ted zit zaptky,to bude nejspis kulturni sok.Jenze s tou zadosti o azyl na zaklade diskriminace homosexualnich dvojic jste nemely sanci,zvlast kdyz jste se vcesku mohli legalne vzit.
Hele muj azyl nebudeme řešit, já odletěla dobrovolně a případ uzavřela sama, mohly jsme to tam prodluzovat jako ostatní cigáni, ale nechtela jsem. V ČR se mi žije líp, je to muj domov a nehraju si tady na zadnou diskriminaci a utlacovani. Slusnej pracovitej cigan se chytne vsude ve svete. Odmítám i debatovat o rasismu v CR a Romské problematice. Mejte se krásně and life is so short … 🙂
Aha,odletelas dobrovolne,kanadsky danovy poplatniky vasich nekolik stani stalo desitky tisic dollaru za naklady soudnich stani,to vse z dani.Ono by to nedopadlo tak jako tak,a bylo lepsi ukoncit a odletet,nez byt nasledne vypovezena,to je jasny.Skoda,zes to,co pises o domovine a o tom,jak se ti v CR zije lepe,nevedelas pred podanim zadosti o azyl.Prece jen to svedci o tom,ze to az tak naferovku z vasi strany nebylo.Skoda,tech penez mohli kanadani vyuzit ucelneji jinde.Nicmene vitam doma,tak at se vam dari a hodne stesti.
Jirkovi:
tak takový blby jako jsi Ty frajere miluji. Precti si muj blog a pak se do me navazej. Cely 3 roky jsme tam se ženou drely tak jako nigdy v Cesku, ja jako truckerka a žena jako lanscaper. Nigdy tam nepobiraly soc. davky a vydrely prachy, celou dobu bez dovolene. Tak se starej o sebe a cigany nech v klidu proboha …
Sama jsem naštvaná na cigány, co jen natahují ruku a vyžíraj at už Českou nebo Kanadskou, Anglickou společnost. Já mám černou jen hubu, ale vychovaná v bílé rodině, tak se uklidni, nebo budu mít kvůli takovým blbým lidem jako jsi Ty opravdu chuť emigrovat…
http://www.huradokanady.weebly.com
To zes tam tri roky drela byla prece tvoje volba.V Kanade se proste maka vic,nez v Cesku,proto je kurz k dollaru jaky je.Ja jsem jen napsal,ze je skoda,ze vam vcas nedoslo,jak dobre se mate v Cesku,nez jste tam pozadaly o azyl.To,ze vas proces a stani u dukazniho soudu stalo danove polatniky Kanady desitky tisic dollaru nema nic spolecneho s tim,zes tam drela,za tu praci dostavalas penize,coz je normalni.Tvuj blog jsem cetl,neni spatny,jen by tam melo byt i na ferovku o tom,ze vase zadost o azyl byla pro CR vicemene podpasovka a ze jste pozadaly nikoliv hned po priletu,ale az po tom,co se vam tam zalibilo.Zadat o azyl a pak a psat o tom,ze doma je doma,a jak se ti tu dobre najednou zije,to je vazna vec.A pokud mas chut kvuli komukoliv opet zkusit emigrovat,zemi na vyber je porad dost.
sa************@ya***.com
Mé jméno je Miss Sandra Jobe, viděl jsem váš profil dnes a stal intrested ve vás, budu také rád, aby věděli, že více, a chci vám poslat e-mail na mou e-mailovou adresu, takže mohu vám můj obrázek, abyste vím, které jsem am.Here je moje e-mailová adresa Věřím, že můžeme přejít od tady. Čekám na váš mail na mou e-mailovou adresu ABO (
sa************@ya***.com
Vzpomeňte si na dálku nebo barva není záležitost, ale láska věcech alot v životě. My jde. slečna sandra
sa************@ya***.com
My name is Miss sandra jobe,i saw your profile today and became intrested in you,i will also like to know you the more,and i want you to send an email to my email address so i can give you my picture for you to know whom i am.Here is my email address I believe we can move from here. I am waiting for your mail to my email address abo(
sa************@ya***.com
Remeber the distance or colour does not matter but love matters alot in life. My regards. Miss sandra
Tip měsíce: Etiopie
Mezi vlky a vrcholy: výprava do jedinečné přírody Bale Mountains
Cesta časem: Kmeny a tradice Údolí řeky Omo
Prořezané rty, skarifikace i deformování lebek. Význam tělesných modifikací u etiopských Mursiů
Knižní tipy
Unikátní kultura a náboženství namibijských Himbů a Hererů
Olinalá: poklad na konci světa
Nové články
Dokonalé holení nejen na cestách
Unikátní kultura a náboženství namibijských Himbů a Hererů
Olinalá: poklad na konci světa
Vybavení na cesty
Darn Tough BEAR TOWN MICRO CREW
Turistická ponožka s neotřelým designem a doživotní zárukou, na každou štreku.
NEJLEPŠÍ TREKOVÉ BOTY A POHORY
Výběr testerů Světa outdooru