Ahoj,
možná to je ještě brzy, ale jak se říká, štěstí přeje připraveným 🙂
Takže, během jara nebo léta roku 2009, bych rád vyrazil na nějaké, cca 14 denní, toulání po horách.např.: Rumunsko, Kavkaz nebo Alpy, ale nebráním se ničemu..
Jako další variantu, pokud by nevyšly hory bych viděl buď Irsko nebo Skandinávii.
Touhle cestou bych rád našel cestovatele/cestovatelky kteří by jeli také. Ať už nějakou partu, který by nevadil relativní začátečník. Nebo i více jednotlivců.
Něco o mě, jsem studentem VŠ, pocházím z Prahy a je mi 21..
Lucke
trochu to aktualizuji, aby to nezapadlo do úplného zapomnění 🙂 Vážně nikdo? 🙁
ahojda ja bych se přidala hory miluju :)když tak se ozvi na mejlik pa
Ahoj Lukáši, no proč ne .) napiš mi na mejl, můžeme si o tom popovídat .)
Klidně bych do toho šel. Mám v plánu příští rok Mont Blanc a některé vrcholy Alp. Na Kavkaze jsem již byl. Jinak cokoli, kamkoli a hlavně trochu spontálně:)
Ahoj lidi!
Jestli jste jeste nerezignovali na vase plany, tak bych do toho sel s vami. Laka me MtBlanc i Kavkaz!
Ještě nevim, jak na tom budu ve škole, ale vim že jedu v letě zas na 3mesice do Alp makat. Laka me ale Kavkaz, Norsko a Rumunské hory a vubec cokoli s v pohodě lidma, co nefuní když jdou do kopce, klidne i kolo (jaro, nebo konec června). V lezení jsem zatim hodně velky amater, ale neco malo jsem uz vylezla (nejake ty stromy v detství a neco malo v Alpach a na Ostravské stěně)… tak se ozvete klidne na e-mail. Hezky podvečer
Já bych jel spíš do skandinávie,nejvíc mě láká Finsko , oblast jezer a Laponsko.Ale Kavkaz bych taky bral
Tip měsíce: Etiopie
Mezi vlky a vrcholy: výprava do jedinečné přírody Bale Mountains
Cesta časem: Kmeny a tradice Údolí řeky Omo
Prořezané rty, skarifikace i deformování lebek. Význam tělesných modifikací u etiopských Mursiů
Knižní tipy
SOUTĚŽ: Co je nového v JOTA, aneb cestování s knihou. UKONČENO
Časopis Travel Life píší cestovatelé pro cestovatele, tak CESTUJ!
Nové články
JEMEN – Skrytá perla Orientu
Zimní dobrodružství v evropských horách: Průvodce pro náročné turisty
Kambodža: od genocidy Rudých Khmerů až po ráj digitálních nomádů
Vybavení na cesty
NEJLEPŠÍ TREKOVÉ BOTY A POHORY
Výběr testerů Světa outdooru
Darn Tough BEAR TOWN MICRO CREW
Turistická ponožka s neotřelým designem a doživotní zárukou, na každou štreku.