Ahoj. Všimli jsme si, že máš zapnutý AdBlock. Prosím, pozastav si pro HedvabnaStezka.cz blokování reklamy. Díky tomu můžeme zajistit více zajímavých článků o zemích světa, cestopisy, reportáže. Navíc se snažíme zobrazovat jen reklamy s cestovatelskou tématikou, podporujeme touto cestou i mnohé charitativní projekty a neziskovky. Snad tě nebudou moc rušit. Děkujeme! Redakce HedvabnaStezka.cz
Na září nebo říjen plánuji cestu do Uzbekistanu, neměl by někdo zájem se přidat. Plánuji navštívit histor.města, Aralské jezero, pouště a vůbec trochu poznat zemi.
Zkušenosti čtenářů
Ladič
Byl jsem v září 2008 a doporučuji, krásná země, levno, dobré znát trošku rusky, nebot anglicky me nerozumel vůbec nikdo a pak malinko korupce tak nejak všude, ale usměvné 🙂
Maja
Ak by to bolo aktualne od polovice oktobra, mala by som zaujem. Nie som sice zbehly cestovatel, ale Buchara je davny sen. Ak budes mat chut,napis zopar podrobnosti a mozno sa dohodneme.
celtic
Maja:
tak to ti doporučuji vidět ještě Samarkand a Chivu….to je to samé co Buchara…paláce jak z tisíce a jedné noci
Michal
Maja:
Ahoj, Díky za zprávu. Ale pokud vůberc do Uzbekistanu pojedu, tak chci odjet do konce září, pak je tam přeci jen chladněji.Michal( mi****@se****.cz
)
Vláďa
Ahoj, jak to teda vypadá. Možná bych se přidal. Na jak dlouho?
Michal
Vláďa:
Ahoj,
Díky za zprávu, určitě bych chtěl ještě odjet do konce září, ale mohu jen na 14 dní, z práce se neuvolním.Pokud máš ještě zájem, odepiš na mi****@se****.cz
Michal
Markéta
Ahoj.Zda je to aktualni rada bych se pridala…chtela bych koncem zari zacatkem rijna vyrazit pocestovat ale nemam s kym…prosim o blizsi info jestli to je aktualni diky marketa 733544382
Michal
Markéta:
Ahoj,
Posílal jsem Ti SMS, pokud máš ještě zájem ozvi se a domluvíme podrobnosti. Michal ( mi****@se****.cz
)
Vláďa
Michal:
Michale, tak září je pro mne brzo. Díky za odpověď, třeba někdy příště.
Vláďa
Byl jsem v září 2008 a doporučuji, krásná země, levno, dobré znát trošku rusky, nebot anglicky me nerozumel vůbec nikdo a pak malinko korupce tak nejak všude, ale usměvné 🙂
Ak by to bolo aktualne od polovice oktobra, mala by som zaujem. Nie som sice zbehly cestovatel, ale Buchara je davny sen. Ak budes mat chut,napis zopar podrobnosti a mozno sa dohodneme.
tak to ti doporučuji vidět ještě Samarkand a Chivu….to je to samé co Buchara…paláce jak z tisíce a jedné noci
Ahoj, Díky za zprávu. Ale pokud vůberc do Uzbekistanu pojedu, tak chci odjet do konce září, pak je tam přeci jen chladněji.Michal(
mi****@se****.cz
)
Ahoj, jak to teda vypadá. Možná bych se přidal. Na jak dlouho?
Ahoj,
Díky za zprávu, určitě bych chtěl ještě odjet do konce září, ale mohu jen na 14 dní, z práce se neuvolním.Pokud máš ještě zájem, odepiš na
mi****@se****.cz
Michal
Ahoj.Zda je to aktualni rada bych se pridala…chtela bych koncem zari zacatkem rijna vyrazit pocestovat ale nemam s kym…prosim o blizsi info jestli to je aktualni diky marketa 733544382
Ahoj,
Posílal jsem Ti SMS, pokud máš ještě zájem ozvi se a domluvíme podrobnosti. Michal (
mi****@se****.cz
)
Michale, tak září je pro mne brzo. Díky za odpověď, třeba někdy příště.
Vláďa
Tip měsíce: Etiopie
Mezi vlky a vrcholy: výprava do jedinečné přírody Bale Mountains
Cesta časem: Kmeny a tradice Údolí řeky Omo
Prořezané rty, skarifikace i deformování lebek. Význam tělesných modifikací u etiopských Mursiů
Knižní tipy
Unikátní kultura a náboženství namibijských Himbů a Hererů
Olinalá: poklad na konci světa
Nové články
Dokonalé holení nejen na cestách
Unikátní kultura a náboženství namibijských Himbů a Hererů
Olinalá: poklad na konci světa
Vybavení na cesty
NEJLEPŠÍ TREKOVÉ BOTY A POHORY
Výběr testerů Světa outdooru
Darn Tough BEAR TOWN MICRO CREW
Turistická ponožka s neotřelým designem a doživotní zárukou, na každou štreku.