Spolucestování Asie/ Australie

Uzbekistán, Kyrgyzstán – srpen 2011

My

Hledáme pohodové cestovatelské duše, které by s námi (2 holky) vyrazily v srpnu tzv. do „stánů“, nezávisle, s batohy na zádech. Cílem je poznávání přírody, hory kultura,domorodci…

Předpoklad: 2- 3 týdny
Typ výpravy: trekování
Stravování: místní
Doprava: místní

V případě zájmu,dotazů, pište na email

pa*********@gm***.com

a pak se uvidí!

Zkušenosti čtenářů

Verča K.

spolucestovat asi nebudu, ale když vám to vyjde, stavte se na návštěvu do Karakolu, do organizace Issyk-Kul Guides and Porters Association.

Pavel

Kde bych mohl byt v srpnu to jeste ted nevim, ale Kyrgyzstan nebo Uzbekistan me laka. V Kyrgyzstanu jsem byl uz 5x a celkem asi 7 mesicu a v Uzbekistanu jsem take byl. Kazdopadne mohu poradit s treba s vyberem trasy.

http://www.LPhoto.cz

Misa

Ahoj,

My jsme skupinka 2 holek a 2 kluku a jedeme 5.8. az 4.9. do Kyrgyzstanu, uz mame letenky. Muzem kus cesty propojit, pokud budete chtit.

Misa

Kamila

2 až 3 týdny na dva státy mně připadá málo. Raději bych se zaměřila na jednu zemi a snažila se ji poznat důkladněji. Doprava po místních komunikacích není nejrychlejší. Počítejte několik dní na přesuny. V každém případě doporučuju si před cestou přečíst knížku od Svetozára Krna – Od brehov Issyk-kulu po Pamír (od autora mám několik výtisků, mohu poslat nebo předat v Praze)

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: