Ahoj,
mám v úmyslu v květnu/červnu 2013 vycestovat na tři týdny do USA. Je to sice ještě daleko, ale ono to uteče jako voda. Idealně přiletět do NY, tam strávit pár dní a pak přeletět na západní pobřeží (LA, Las Vegas, San Francisco, národní parky – hlavně Grand Canyon a Yosemitte). Plán je zatím rozpracovaný a samožrejmě otevřený k diskuzi.
Je mi 28 let, zatím jsem na tento „výlet“ sama. Alespoń ve dvou se lepe cestuje. Ideální, z hlediska zapůjčení auta, by byla skupina do čtyř lidí. Bratranec měl letos skvělou zkušenost s pronajmutím obytné dodávky, člověk se nemusí každý druhý den vybalovat a zabalovat. Jinak moje představa je samožřejmě za ty tři týdny stihnout vidět, co se dá, ale to neznamená každý den v šest ráno vstávat:), ráda bych i sem tam pár dní ráda proflákala u pláže nebo v přírodě.:) Ale pro tyto detaily už je lepší osobní setkání.
Budu se těšit na vaše příspěvky.:)
Eva
Milá Evo, za 3 týdny to, co jsi uvedla vše asi nestihneš tedy se 4 dny v NY rozhodně ne. Něco podobného 3 týdny max. a západ – NP USA zvažuju. Něco jsem už studovala, ale pokud chci něco vidět, a vidět krásně, v dobrém světle, tak rozhodně nespat do 10, ale přivstat si. Rozhodně sa vyplatí skupinka 4, popž 6 lidí a podělit se o náklady.
Každý dělá to, co umí. 🙂