Spolucestování Amerika

USA červenec – srpen 2014

Jana

Ahoj,
příští léto se chystám do USA a sháním spolucestovatele/ku, kteří by se nebáli vyrazit do USA „na vlastní pěst“. Plánuji pobyt někde na pobřeží,nejlépe jeden měsíc strávený na východě a druhý na západě USA. Aby nebyly náklady tak vysoké, chtěla bych využít ubytování prostřednictvím volunteering, couchsurfing,v hostelech či motelech.
Jsem studentka VŠ, v létě mi bude 25. Uvítala bych někoho od 25<, kdo má řidičský průkaz a nebál by se společně zapůjčit auto na případné cestování po západě.
Ráda bych dotyčné poznala dostatečně dopředu, abychom mohli doladit cestu a detaily 🙂

Zkušenosti čtenářů

Monika

Ahoj,
taky se chystám v létě do USA. Chtěla bych absolvovat celou Route 66 z Chicaga do LA. Kdyby tě můj plán zaujal, tak mi napiš do mailu a ráda ti poskytnu víc info o mém plánu i o mě 🙂

Vendula Leiderová
Monika:

Ahojky, ráda bych se zeptala zda nehledáte ještě další osůbku do počtu na trip do USA :)) ráda bych se připojila, je mi 25, sháním někoho s kým bych mohla vyrazit 🙂 Děkuji za odpověď. Vendy

milka

Ahoj Jani, také bych se ráda podívala do USA, ale nemám s kým. Je mi 29 let a také preferuji seznámení dopředu. Koukala jsem na CK, ale je to moc drahé, takže rozhodně na vlastí pěst.
Sama nerada cestuji, potřebuji si s někým poklábosit a pobavit se. Kdybys měla zájem, tak napiš budu ráda. Milka

Barbora
milka:

určitě by jsem měla taky zájem.
kdyžtak info na mail 🙂

Wendy
milka:

Ahojky Milka, to jsme na tom stejně, jsem ve stejné situaci, nemám s kým a přes cestovky je to drahé 🙂 Pokud bych se k někomu mohla připojit budu moc ráda email je Ve**************@se****.cz

Tereza

Ahoj Jani, taky plánuji cestu v létě 2014 do USA, určitě bych se ráda přidala, protože nejsem ten typ člověka, co by vyrazil úplně sám. Ve dvou nebo ve více lidech je cestování lepší a zábavnější podle mě 🙂 . Zajímal by mě tvůj plán cesty, budu ráda když se ozveš na můj mail. 🙂

Magda

Ahojky JAni,
ráda by jela v létě do Ameriky a taky hledám spolucestovatelku 🙂 Budu ráda když se ozveš 🙂

Tomas

Ahojte, to je presne to, co bych rad podnikl na leto2014. Uz o tom snim delsi dobu, ale nikdo z mych kamradu se k tomu nema a samotnemu se mi do toho moc nechce. Urcite bych se rad pridal a procestoval Ameriku.Muzeme mi napsat mail pls. a domluvit se co a jak. Diky moc

Petra

Ahoj,tak presne Vás jsem asi hledala.Jsem na tom stejně jako Tomáš,chci do USA už delší dobu,ale nikdo z mého okolí podobné choutky nemá.Budu ráda,když se ozvete a řeknete mi více :).

Petra

Jakub

Ahoj,
Cez leto tiez planujem cestu do USA na cca 3 tyzdne. Bude to uz moja druha navsteva USA, tak nejake male skusenosti uz mam. Rozmyslal som poziciat si auto a nejak to tam prejst hlavne teda zapad (California, Arizona, Nevada). Viem sa prisposobit planu, jazdenia sa nebojim tak ak mate niekto zaujem piste na ja******@ce*****.sk

Jakub (23)

Pavel

Ahoj všichni,rád bych taky do USA. Jestli se někdo rozhodnete vzit sebou ještě někoho? Je mi 30,řidičák mám. Přemýšlel jsem i o práci v usa,ale nemám žádné zkušenosti jak na to. jestli budete mítnějaké info napište na pa************@em***.cz díky všem předem…

Pavel (30)…

Ahoj, mám podobné plány…jak jsi na tom s AJ ?

Mirka

Ahoj Jani měla bych vážný zajem jet s vama ideální by bylo kdybchom nasbírali 4 lidi do auta. (je to cenově nejvíce výhodné.) jsem dobroduh srdcem i duší akorát problem je s mojím řízením. Vlastním řidičský průkaz, ale moc nejezdím. Jinak je mi 24 let. Ozvi v případě zájmu

Lukáš a Káťa

Ahoj všichni!:)

Chceme v létě (červenec, srpen) vyrazit na pohodovou cestu napříč USA autem a hledáme celkem dva tři lidi. Máme založené vlastní téma, tak se na něj mrkněte a jestli tě kohokoli zaujme, budeme moc rádi, když se ozve:)

http://www.hedvabnastezka.cz/diskuse/spolucestovani-amerika/napric-amerikou-cervenec-srpen-2014/

lu***********@gm***.com
me***************@gm***.com

Děkujeme za odpověď;)

Kamil

Ahoj,
taky jsem student vš z Ostravy je mi sice 22, ale mám stejný cestovatelský záměr jako Ty… rád bych jel červen – srpen. A byl bych rád kdybych tady někoho našel na spolucestovaní. Nic méně USA je můj sen a jsem odhodlán letět i sám. Tak se ozvěte rád se přidám 🙂

zuzana

Ahojte vsetci,
vidim ze je tu ohromny zaujem ist cestovat v lete do USA, taktiez by som mala podobnu predstavu ako vy, tak mozeme ist dve auta, ak by sa nas nazmieralo tolko vela. prosim vas ak mate niekto zaujem tak mi napiste na mail.
zz***************@gm***.com.
mne je 32 a jsem z prahy, jsem skusena ridicka, umim perfektne po anglicky.

Markéta

Nazdárek! Jak to dopadlo s vašimi plány? Zkončilo jen u plánování, nebo se cesta uskutečňuje?? Jsem v Californii na stáži. Na začátku července se budu motat kolem Santa Fe a budu se nějak snažit stočit zpátky do Santa Cruz (přes Grand Canyon, Las Vegas, Death Valley, …)…kdyby ste měli ještě místo a cestu tak nějak tímto směrem, ráda bych se na část cesty k vám přidala…Let’s adventure! ozvěte se mi kdyžtak na mail ma*********@gm***.com

Lukáš

Zdravím,
také bych rád vyrazil do USA. Pokud budete chtít ještě někoho sebou, napiště mi na lu********@se****.cz. Díky
Lukáš (30)

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: