USA

USA červenec-srpen 2013

Petr

Slíbil jsem (38) dceři (12) výlet do USA (NY. Holywood, a parky na západě) na cca 3 týdny o prázninách v roce 2013 a sháníme parťáky. Jsem schopen po domluvě individuální cestu přes německou cestovku technicky zajistit (letenky, ubytování, půjčení auta…). Hledáme parťáky, se stejným, nebo podobným plánem, abychom spojili síly a dovolenou si společně užili.

Zkušenosti čtenářů

Petr

Ahoj Petře,
chápu, že jsi kvůli dceři termínově závislý na prázdninách, ale červenec a srpen nedoporučuji, protože všude jsou kvanta turistů a zhruba od San Francisca na jih a směrem do vnitrozemí (tj. skoro ve všech nejhezčích národních parcích) je velké vedro. Na západě USA jsem byl už 4x, příští rok jedu – také s dcerou (14) – do oblasti Four Corners (Arizona, New Mexico, Colorado a Utah), ale v termínu 20.4. – 3.5.

Taky Petr (48), Liberec

ANAVI
Petr:

Na Západě jsem byl 6x,v červenci,srpnu,září i říjnu,a nepozoroval jsem nějaký výrazný rozdíl v náštěvnosti a z toho vyplývajících problémů.

ANAVI
ANAVI:

A ještě dodatek :každý máme o ceně jiné představy a možnosti.V současné době mi již přijde objednávka cesty přes německou CK skoro zbytečně drahá.Je už dost informací a zkušeností,jak cestu s dostatečným komfortem pořídit za velice slušné peníze.Jen orientačně : i v plné sezoně červenec,srpen se nechá letenka vychytat do max 18000,v září i do 12000. Osvědčená a vyzkoušená suma pro 1 den pobytu pro 1 osobu začíná na 1200 kč,úplně za vše (auto,benzín,jídlo,ubytování,vstupné).Při předpokladu cestování 4 osob (1 auto,1 pokoj).Když bude zájem,rád pomohu s plánováním.

Karel
ANAVI:

Ahoj se známými bychom rádi na příští rok naplánovali USA především národní parky a nasát trochu atmosféru USA mimo větší města. Potřeboval bych poradit alespoň orientačně finančními náklady na celý pobyt, abych si trochu ucelil představu co kolik bude stát a stojí. Kdyžtak mi pls napiš na meil ve*************@se****.cz

Michal

Ahoj Petre, zni to jako bajecny plan.. Jen tak pro zajimavost, jake mas predpokladane naklady na 3 tydenni cestu se vsim vsudy (tedy i s penezmi s sebou). Michal

asi 5000 babek

Tom

Ahoj, už máš zájemce o spolujízdu do Států? Psal jsem na mail,ale nedostal jsem žádnou odpověď. Tom

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: