Ahoj cestovatelé, ráda bych v létě vyrazila směr USA, kvůli práci a škole jsem však limitovaná na 14 dní v červenci. Vím,že tolik se toho stihnout nedá,ale musím operovat s tím co mám:D….Nemá někdo podobný plán? Jsem ochotná diskutovat nad lokalitou, je to opravdu prvotní nápad.. Jinak je mi 22..Mějte se Petra
Ahoj Petre, muzes mi napsat na e-mail Pe********@po**.cz a muzem se pokusit najit spolecnou rec ohledne USA :))…
Ahoj, platí ještě pořád nabídka? Taky bych se ráda podívala do USA, konkrétně teda do Kalifornie. Plánovala jsem 2-3 týdny a bylo by super mít nějaké parťáky 🙂 Je mi 21.
Ahoj, taky se zamýšlím v létě podívat do Kalifornie na 2-3 týdny. Bylo by skvělé tam vyrazit s nějakou slečnou 😉 Nebráním se jakýmkoliv návrhům cesty 🙂 Je mi čerstvě 25 🙂
Mail: jo**********@ce*****.cz
Cau,
ctes mi myslenky. Jeste nekoho hledas? Je mi 25.
mail: ha********@gm***.com
Ahoj, jedeme s kamaradem 18.6. do LA a chteli bysme jet californii, nevadu, yellowstone atd. asi ve 3 tydnech a shanime jeste 2 lidi do auta. Kdyby se chtel nekdo pridat napiste na: m.********@gm***.com
Ahoj lidi!
Je mi 23. Kam do Ameriky chcete jet? A nevíte náhodou na kolik vyjde letenka? Ráda bych se přidala…:-)
Ahoj já jsem na tom podobně, těch 14 dní je pro mě tak akorát. Jinak je mi 25 a nad lokalitou jsem taky zatím nepřemýšlel.