Spolucestování kamkoliv

Únor / březen 2014 – 3 týdny na cestách

Adéla

Na přelomu února / března bych ráda někam na 3 týdny vyrazila.
Ideálně buďto za pěknou přírodou, nebo do nějaké ne příliš globalizované země.
Asi něco z JV Asie (v Thajku, Kambodže jsem byla) nebo třeba Indie.
Nebráním se i jiným návrhům.
Hodil by se parťák..:)
Adéla, 30

Zkušenosti čtenářů

Mirka

Ja chystam na ten cas cestu po indii,takze ak by si sa chcela pridat..

Lenka

Ahoj,
taky bych v daném období a na cca tři týdny moc ráda někam vyrazila, ale není s kým..
Já byla v Thajsku, Na Jávě a Bali a na Srí Lance, takže kdyby to bylo do jiných než těchto zemí, bylo by to fajn:-) podmínku mám jen teplo:-) uvažovala jsem o Mexiku, respektive po několika návštěvách JV Asie změnit oblast, ale jelikož se mi i tam vždy líbilo, tak se tak klidně ráda zase vrátím.

Blanka
Lenka:

ahoj Leni, našla jsem tvuj inzerát, že bys někam vyjela…jsem na tom stejně….jsem 37leta pohodacka z Prahy, tak pokud budeš mít zájem dej vědět a třeba něco domluvíme….B.

Jana

Ahoj,taky bych ráda někam vyrazila.Třera Bali,Srí lanka,Kuba.Kdyžtak dej vědět na mail:

Je****@em***.cz

Radek

Ahoj Adél,mám podobné plány jako ty a nemám s kým vyrazit.Jsem 29-letý pohodář,sympaťák tak pokud stále nemáš parťáka,tak budu rád když se ozveš.

Qu*******@se****.cz

Iveta

Ahojte, ráda bych se také přidala. Mohla bych koncem února, cíl cesty lze domluvit, Indie, Kambodža, Laos, Indonésie. Budu se těšit na partu cestovatelů, s kterou někam vyjedu a užijeme si domorodského života.

Renata

Ahoj,
rada bych se také přidala. Plánovala jsem Indii přelom února a března, ale ráda se přidám do podobné lokality.
Renata

Verka

Ahoj,chystam se zacatkem brezna domu z Thajska. Uvazuju o ceste do Nepalu pres Myanmar a Indii…Popripade Cina Kazakhstan..Taky by se mi hodil partak do nepohody :)..

ve*************@gm***.com

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: