Nový Zéland

Ůnor 2012 NZ práce+ cestování:))

Lucie

Hledám kolegu,kolegyni, která má chuť cestovat a umí krapítko anglicky 😀 Páč já umím jen NJ. Chtěla bych v polovině ůnora vyrazit na Nový Zéland za prací,krásou NZ, jazykem. Ozvěte se:)

Zkušenosti čtenářů

Lukáš G

Ahoj,
jestli by jsi měla zájem pošli email nějaké ty základy angličtiny mám a na NZ bych tuze rád koukl. měj se L.

zeland

Ahoj, ja bych taky rad a bohuzel zatim neni s kym odcestovat..nejake zkusenosti ze zahranici mam..

Mates
zeland:

Do unora to asi nestihnu,ale kdybi chtěl někdo jet za prací na NZ vbřeznu dubnu,tak se ozvěte****@em***.Nechci jet sám:-)

Tereza
Mates:

Taky to nestihnu do únoru, ale bohužel i ten duben ještě ne..dělám letos maturu, takže bych mohla až tak kolem června-července, ale kdybys měl zájem a jel tam později, mohli bychom se domluvit 🙂

Spparrow

Ahoj Lucie, také chci v tu dobu odletět…práce, cestování a zábava 🙂 Jestli chceš, tak písni a můžeme se domluvit..já zatím s nikým domluvený nejsem.

Honza

Ahoj jsem na tom podobně jako Lucka jen s tím rozdílem že nemám angličtinu a ani jiný jazyk. Na NZ bych se právě rád anglicky doučil.
Takže bych rád nějakou parťáčku,parťáka na cestu. Pracovat a pak cestovat.
Odjezd bych viděl cca. na půlku ledna.

Pavla

Ahojky.. ja bych jela taky.. byla sem ted pár měsíců v Londýně, takže základ angličtiny by byl,se sběrem jablek taky zkušenosti mám 🙂 jen potřebuju spolucestovatele. NZ mě láká už dlouho. Tak se kdyžtak ozvěte na email a můžem se začít domlouvat 🙂

Pavla
Lucie

Ahoj Luci,
tak kdy vyrážíš na NZ? Já už tady jsem od prosince a pracuji na jedné farmě blízko Aucklandu. Chtěla bych na té farmě vydržet ještě do konce února a pak měsíc cestovat. Hledám někoho kdo by cestoval semnou 😉 Pište na li*******@se****.cz

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: