Ahoj, s pritelem se v cervenci chystame do Turecka a hledame dvojici, ktera by chtela vyrazit s nami. V planu jsou asi posledni tri tydny v cervenci, ale da se domluvit…Radi bychom autem, procestovat chceme hlavni lakadla – Istanbul, Kapadokie, Efes…proste takove kolecko Tureckem a nakonce par dni pohoda na nekterem turisty zapomenutem miste u more:) Pritel uz v Turecku dvakrat byl, takze by mel byt dobrym pruvodcem. Bydlime v Brne, je nam 26 a 32, pokud mate zajem, piste, program i termin neni pevny, takze prijimame i zlepsovaci navrhy:)
Ahoj,vřele doporučuju.Minulý rok jsem takhle autem se svým psem najezdil po Turecku asi 7000 km.Mám k téhle zemi takový zvláštní vztah a taky tu mám spoustu přátel.Kdyby jste byli schopni posunout termín odjezdu až po 15.7.a nevadilo by vám,že jsem zatím sám,i když bych možná někoho k sobě sehnal,tak dejte vědět.Docela obstojně se dorozumím turecky a znám spoustu hezkých míst.Musím ale podotknout,že se pokud možno,vyhýbám turistickým letoviskům a spím převážně v kempech nebo pod širákem.Nemám sice rád větší skupiny lidí,protože někdy i dva je moc,ale v případě jízdy autem se to k vůli ceně nafty jinak moc jinak nedá.V půlce května jedu domů na moravu,tak když byste chtěli,mohli bychom se sejít a třeba o všem pohovořit.Zatím páčko Petr
Tak to vypadá,že Jana se svojí plovičkou se do Turecka asi bude chystat ještě dlouho,tak si raději koupím letenky,dokud jsou ještě levné.
ahoj, no s manželem bychom do toho s vámi mohli jít, ale on to ještě neví :-),ale asi bychom na rozdíl od vás byli limitováni časem, spíše bych to viděla max. na 17 dní. Do Brna jezdím do školy, tudíž bychom si v případě zájmu mohli dát sraz. Ještě dám vědět, co na to drahá polovička… (v červenci budeme 31 + 32 :-))
tak bohužel můj návrh byl doma zamítnut, tak třeba někdy příště :-), cestám zdar! M
Ahoj
Do Turecka bych letos jel rád. Zajímavý jsou taky Ararat a Pamukkale. Jsem jen jeden.
Ahoj,
moc ráda bych se přidala, ale taky bych mohla vyrazit nejdříve 15.července. Pokud to nevadí a pořád ještě někoho hledáte, tak dejte vědět. Ani s domluvou by neměl být problém, jsem z Brna.
Tip měsíce: Etiopie
Mezi vlky a vrcholy: výprava do jedinečné přírody Bale Mountains
Cesta časem: Kmeny a tradice Údolí řeky Omo
Prořezané rty, skarifikace i deformování lebek. Význam tělesných modifikací u etiopských Mursiů
Knižní tipy
SOUTĚŽ: Co je nového v JOTA, aneb cestování s knihou. UKONČENO
Časopis Travel Life píší cestovatelé pro cestovatele, tak CESTUJ!
Nové články
OBZORY jsou za námi a my už se těšíme na další setkání. Tak ahoj zase za rok!
JEMEN – Skrytá perla Orientu
Zimní dobrodružství v evropských horách: Průvodce pro náročné turisty
Vybavení na cesty
Darn Tough BEAR TOWN MICRO CREW
Turistická ponožka s neotřelým designem a doživotní zárukou, na každou štreku.
NEJLEPŠÍ TREKOVÉ BOTY A POHORY
Výběr testerů Světa outdooru