Ahoj. Všimli jsme si, že máš zapnutý AdBlock. Prosím, pozastav si pro HedvabnaStezka.cz blokování reklamy. Díky tomu můžeme zajistit více zajímavých článků o zemích světa, cestopisy, reportáže. Navíc se snažíme zobrazovat jen reklamy s cestovatelskou tématikou, podporujeme touto cestou i mnohé charitativní projekty a neziskovky. Snad tě nebudou moc rušit. Děkujeme! Redakce HedvabnaStezka.cz
Ahoj,
je to sice brzo, ale chtěl bych příští rok podniknout tuhle vysněnou cestu a sháním spolucestovatele,na počtu nesejde.
Zkušenosti čtenářů
Eva
Ahojda,
tuhle cestu jsem chtěla podniknout už letos, ale plány se nakonec změnily. Ale doufám, že příští rok už to konečně vyjde:)Kdyžtak pošli maila jakou máš představu a já dám vědět jak jsem to plánovala já:)
Michal
Zdravím, příští rok se chystám podniknout několikaměsíční cestu po Asii(Indie, Čína, Vietnam atd. + bych se poměrně rád podíval i do Ruska.)
Napiš mi prosím do mailu info kdy to máš v plánu a jakým způsobem. Koukal jsem na mapu a měl bych to v podstatě stejným směrem s tím, že bych to pak vzal dolů přes Monglolsko a dál.:)
mail: so******@ce*****.cz
Ahoj, tiez mam v plane tuto cestu absolvovat- nebolo by zle mozno nieco spolocne podniknut. Moj plan je Magistrala – rusko mongolsko, odtial cina , vietnam, laos, potom sa uvidi. moj mail je lukas_ pe***@ya***.com
Ahojda! Taky bych tuhle cestu strašně ráda absolvovala. Máte už nějaký podrobnější info? Můj kontakt: vl**********@se****.cz
Ahojda,
tuhle cestu jsem chtěla podniknout už letos, ale plány se nakonec změnily. Ale doufám, že příští rok už to konečně vyjde:)Kdyžtak pošli maila jakou máš představu a já dám vědět jak jsem to plánovala já:)
Zdravím, příští rok se chystám podniknout několikaměsíční cestu po Asii(Indie, Čína, Vietnam atd. + bych se poměrně rád podíval i do Ruska.)
Napiš mi prosím do mailu info kdy to máš v plánu a jakým způsobem. Koukal jsem na mapu a měl bych to v podstatě stejným směrem s tím, že bych to pak vzal dolů přes Monglolsko a dál.:)
mail:
so******@ce*****.cz
Díky Michal
chyba: mail je
so*******@ce*****.cz
Ahoj, tiez mam v plane tuto cestu absolvovat- nebolo by zle mozno nieco spolocne podniknut. Moj plan je Magistrala – rusko mongolsko, odtial cina , vietnam, laos, potom sa uvidi. moj mail je lukas_
pe***@ya***.com
Ahojda! Taky bych tuhle cestu strašně ráda absolvovala. Máte už nějaký podrobnější info? Můj kontakt:
vl**********@se****.cz
.
Tip měsíce: Etiopie
Mezi vlky a vrcholy: výprava do jedinečné přírody Bale Mountains
Cesta časem: Kmeny a tradice Údolí řeky Omo
Prořezané rty, skarifikace i deformování lebek. Význam tělesných modifikací u etiopských Mursiů
Knižní tipy
Unikátní kultura a náboženství namibijských Himbů a Hererů
Olinalá: poklad na konci světa
Nové články
Vodopády kam se podíváš…
Cestobraní – festival, na který se nezapomíná
Dokonalé holení nejen na cestách
Vybavení na cesty
Darn Tough BEAR TOWN MICRO CREW
Turistická ponožka s neotřelým designem a doživotní zárukou, na každou štreku.
NEJLEPŠÍ TREKOVÉ BOTY A POHORY
Výběr testerů Světa outdooru