Ahoj. Všimli jsme si, že máš zapnutý AdBlock. Prosím, pozastav si pro HedvabnaStezka.cz blokování reklamy. Díky tomu můžeme zajistit více zajímavých článků o zemích světa, cestopisy, reportáže. Navíc se snažíme zobrazovat jen reklamy s cestovatelskou tématikou, podporujeme touto cestou i mnohé charitativní projekty a neziskovky. Snad tě nebudou moc rušit. Děkujeme! Redakce HedvabnaStezka.cz
Hledáme čtvrtého člověka do party na cestu po Thajsku a Kambodži.Plánujeme Bangkok a okolí nějaké ostrovy a Angkor-Wat.Vše záleží na domluvě:).Cestu plánujeme tak na 3.týdny.Pište na iv***********@se****.cz
Ahoj Ivo! Když mi nevyjde Indie (viz samostatný příspěvěk, který jsem sem vložila před chvílí), tak bych se možná k vám připojila. Kambodža mě taky láká, i když by to možná bylo lepší na víc než 3 týdny… Kdyžtak si napíšem a uvidíme…
Šamot
Čau, po loňské měsíční cestě po Thajsku se tam chci vydat zas. Ale kdy chcete jet? Více pak po mailu…
Šamot
Sorry, jsem to ale ťululum – vidím – ZÁŘÍ 2008
Tereza
Ahoj Ivko,
ja prijizdim 18.srpna do Bangkoku a chystam se stravit v JV Asii 5 tydnu, rozhodne planuji Thajsko, severni cast, Ankogkor Wat, Singapore a pres Malaysii se vratit zpatky do Bangkoku, rada bych se k vam pripojila aspon a cast cesty, kdy presne prijizdite?
Terka
Ahoj Ivo! Když mi nevyjde Indie (viz samostatný příspěvěk, který jsem sem vložila před chvílí), tak bych se možná k vám připojila. Kambodža mě taky láká, i když by to možná bylo lepší na víc než 3 týdny… Kdyžtak si napíšem a uvidíme…
Čau, po loňské měsíční cestě po Thajsku se tam chci vydat zas. Ale kdy chcete jet? Více pak po mailu…
Sorry, jsem to ale ťululum – vidím – ZÁŘÍ 2008
Ahoj Ivko,
ja prijizdim 18.srpna do Bangkoku a chystam se stravit v JV Asii 5 tydnu, rozhodne planuji Thajsko, severni cast, Ankogkor Wat, Singapore a pres Malaysii se vratit zpatky do Bangkoku, rada bych se k vam pripojila aspon a cast cesty, kdy presne prijizdite?
Terka
Tip měsíce: Etiopie
Mezi vlky a vrcholy: výprava do jedinečné přírody Bale Mountains
Cesta časem: Kmeny a tradice Údolí řeky Omo
Prořezané rty, skarifikace i deformování lebek. Význam tělesných modifikací u etiopských Mursiů
Knižní tipy
Olinalá: poklad na konci světa
SOUTĚŽ: Co je nového v JOTA, aneb cestování s knihou. UKONČENO
Nové články
Olinalá: poklad na konci světa
Neznámá Mauritánie
Vánoční trhy od Brém až po Berlín.. a mnohem dál
Vybavení na cesty
NEJLEPŠÍ TREKOVÉ BOTY A POHORY
Výběr testerů Světa outdooru
Darn Tough BEAR TOWN MICRO CREW
Turistická ponožka s neotřelým designem a doživotní zárukou, na každou štreku.