Ahoj. Všimli jsme si, že máš zapnutý AdBlock. Prosím, pozastav si pro HedvabnaStezka.cz blokování reklamy. Díky tomu můžeme zajistit více zajímavých článků o zemích světa, cestopisy, reportáže. Navíc se snažíme zobrazovat jen reklamy s cestovatelskou tématikou, podporujeme touto cestou i mnohé charitativní projekty a neziskovky. Snad tě nebudou moc rušit. Děkujeme! Redakce HedvabnaStezka.cz
Hledáme čtvrtého člověka do party na cestu po Thajsku a Kambodži.Plánujeme tak na 3.týdny Bangkok a okolí nějaké ostrovy a pak Angkor-Wat. vše záleží na domluvě:)Pište Iva ahoj
Zkušenosti čtenářů
irena
ahoj zajimalo by me, jak to asi bude vychazet financne……….mela bych zajem.
kamila
Ahoj Ivčo, je to moc lákavá nabídka… pokud ještě nemáte čtvrtého do počtu , mohla by jsi mi poslat na mail víc informací? … děkuju moc
Zdravím. Je to sice už tak tak na poslední chvíli, ale pokud jestě někoho hledáte, měl bych zájem. Pokud by mi teda stačilo zhruba nějak kolem 30 tisíc. Já totiž něco podobného plánoval někdy na příští rok, ale sám bych si asi napoprvé netroufl. sl*********@se****.cz
Eva
David:
Ahoj, Davide, jestli planujes thajsko a "okoli" na pristi rok a hodil-nebo spis hodila-by se ti nejaka spolecnost, moooc rada bych se pridala.:-) ev. bych rada nekam tento rok srpen/zari nebo zari/rijen…tak se proste ozvi, kdyby te neco napadlo a mel bys chut to se mnou realizovat;-)
Čau, Evo. Já něco takového plánuju ale spíš tak od ledna nebo února. To by bylo podle mě i lepší období co se týče počasí. Tak kdyby ti to vyhovovalo tak napiš na mejl a můžem se pokusit něco naplánovat spolu.
Rado
Hladam niekoho na cestu Bankok-Malajzia rok 2009
Monika
Ahoj,
rada bych se k nekomu pridala na vylet kamkoliv do Asie, tak na 3 tydny, na podzim nebo kdykoliv pote:-)pokud mate plan a kalkulaci, poslete info, treba se dohodneme:-)
Filip
Ahoj, taky jsem chtěl letos na podzim zase někam do Asie. Myslel jsem Bangladéš, ale pokud by se někdo přidal na cestu třeba do Laosu a Kambodži, tak proč ne? Můžu jet maximálně na 3 týdny. Filip
Lukáš
Hoj, všem můžu cestu do jižní asie vřele doporučit. Byl jsem letos od listopadu do unora v každý zemy měsíc.
Ti co chcou jet na tři tejdny lituju, pač si budou nadávat ze si nevzaly delší dovolenou. Kambodza je hodne smutnej land a krome Angor WAT tam neni moc k vidění.nečistota a ne zrovna bezpecno.Doporučuju Laos 4tis. ostrovů a sever.. Dobře si taky vyberte roční obdobý
alena
Lukáš:
Ahoj,chystame se v prosinci na 5 tydnu do Asie-Kambodza,Vietnam….Thajsko..( Laos..) Pokud by jsi mel chut povypravet o tve ceste moc rady to privitame.
Napis, diky Alca&Vladka
Katka
Lukáš:
Nazdarek taky se chystame do JV Asie a budu moc vdecna za par informaci. Nejsme s pritelem nijak case omezeny, takze bych rada videla par zajimavych veci. Rada bych tu cestu obohatila o Australii a Novy Zeland. Ma nekdo podobny plan???
ahoj zajimalo by me, jak to asi bude vychazet financne……….mela bych zajem.
Ahoj Ivčo, je to moc lákavá nabídka… pokud ještě nemáte čtvrtého do počtu , mohla by jsi mi poslat na mail víc informací? … děkuju moc
ka***@se****.cz
Zdravím. Je to sice už tak tak na poslední chvíli, ale pokud jestě někoho hledáte, měl bych zájem. Pokud by mi teda stačilo zhruba nějak kolem 30 tisíc. Já totiž něco podobného plánoval někdy na příští rok, ale sám bych si asi napoprvé netroufl.
sl*********@se****.cz
Ahoj, Davide, jestli planujes thajsko a "okoli" na pristi rok a hodil-nebo spis hodila-by se ti nejaka spolecnost, moooc rada bych se pridala.:-) ev. bych rada nekam tento rok srpen/zari nebo zari/rijen…tak se proste ozvi, kdyby te neco napadlo a mel bys chut to se mnou realizovat;-)
Čau, Evo. Já něco takového plánuju ale spíš tak od ledna nebo února. To by bylo podle mě i lepší období co se týče počasí. Tak kdyby ti to vyhovovalo tak napiš na mejl a můžem se pokusit něco naplánovat spolu.
Hladam niekoho na cestu Bankok-Malajzia rok 2009
Ahoj,
rada bych se k nekomu pridala na vylet kamkoliv do Asie, tak na 3 tydny, na podzim nebo kdykoliv pote:-)pokud mate plan a kalkulaci, poslete info, treba se dohodneme:-)
Ahoj, taky jsem chtěl letos na podzim zase někam do Asie. Myslel jsem Bangladéš, ale pokud by se někdo přidal na cestu třeba do Laosu a Kambodži, tak proč ne? Můžu jet maximálně na 3 týdny. Filip
Hoj, všem můžu cestu do jižní asie vřele doporučit. Byl jsem letos od listopadu do unora v každý zemy měsíc.
Ti co chcou jet na tři tejdny lituju, pač si budou nadávat ze si nevzaly delší dovolenou. Kambodza je hodne smutnej land a krome Angor WAT tam neni moc k vidění.nečistota a ne zrovna bezpecno.Doporučuju Laos 4tis. ostrovů a sever.. Dobře si taky vyberte roční obdobý
Ahoj,chystame se v prosinci na 5 tydnu do Asie-Kambodza,Vietnam….Thajsko..( Laos..) Pokud by jsi mel chut povypravet o tve ceste moc rady to privitame.
Napis, diky Alca&Vladka
Nazdarek taky se chystame do JV Asie a budu moc vdecna za par informaci. Nejsme s pritelem nijak case omezeny, takze bych rada videla par zajimavych veci. Rada bych tu cestu obohatila o Australii a Novy Zeland. Ma nekdo podobny plan???
Tip měsíce: Etiopie
Mezi vlky a vrcholy: výprava do jedinečné přírody Bale Mountains
Cesta časem: Kmeny a tradice Údolí řeky Omo
Prořezané rty, skarifikace i deformování lebek. Význam tělesných modifikací u etiopských Mursiů
Knižní tipy
Unikátní kultura a náboženství namibijských Himbů a Hererů
Olinalá: poklad na konci světa
Nové články
Dokonalé holení nejen na cestách
Unikátní kultura a náboženství namibijských Himbů a Hererů
Olinalá: poklad na konci světa
Vybavení na cesty
Darn Tough BEAR TOWN MICRO CREW
Turistická ponožka s neotřelým designem a doživotní zárukou, na každou štreku.
NEJLEPŠÍ TREKOVÉ BOTY A POHORY
Výběr testerů Světa outdooru