Ahoj. Všimli jsme si, že máš zapnutý AdBlock. Prosím, pozastav si pro HedvabnaStezka.cz blokování reklamy. Díky tomu můžeme zajistit více zajímavých článků o zemích světa, cestopisy, reportáže. Navíc se snažíme zobrazovat jen reklamy s cestovatelskou tématikou, podporujeme touto cestou i mnohé charitativní projekty a neziskovky. Snad tě nebudou moc rušit. Děkujeme! Redakce HedvabnaStezka.cz
Ahoj,
hledam spolucestovatelku na cestu do Thajska letos v zari. Jen tak na vlastni pest s batohem, ale zadny extem jako 5ti denni treky do dzungle. Loni jsem byl takhle na Sri Lance a bylo to super. Tom VS/33
Zkušenosti čtenářů
Pavlína
Ahoj Tome, taky bych letos ráda do Thajska, ale asi až říjen – listopad.Napiš pls. na jak dlouho, já bych chtěla cca na 3 týdny to tam projet. Měj se P.
Ahoj,
taky bych rád někam do JV Asie v říjnu až listopadu, max. ale na ty 3 týdny. Thajsko zní super. Ideálně tak od 28.10. do 17.11., aby to zabralo 2 státní svátky a nestálo mne to tolik dovolené:)
Je mi 32 let, s Asie mám zkušenosti jen s Nepálem.
Mira
Standa
MiraS:
Ahojky.. Taky se v tomto case chystam do Thajska, Laos a Vietnam… V Thajsku jsem byl jiz nekolikrat a tak mohu byti mozna i v necem napomocen..
Ahoj,
trošku se změnila situace a nevím, zda vůbec budu moci jet. Vyřeší se to do 14 dnů, pak bych se kdyžtak ozval, pokud by to zůstalo aktuální.
Mira
Ahoj Tome, taky bych letos ráda do Thajska, ale asi až říjen – listopad.Napiš pls. na jak dlouho, já bych chtěla cca na 3 týdny to tam projet. Měj se P.
Ahoj,
taky bych rád někam do JV Asie v říjnu až listopadu, max. ale na ty 3 týdny. Thajsko zní super. Ideálně tak od 28.10. do 17.11., aby to zabralo 2 státní svátky a nestálo mne to tolik dovolené:)
Je mi 32 let, s Asie mám zkušenosti jen s Nepálem.
Mira
Ahojky.. Taky se v tomto case chystam do Thajska, Laos a Vietnam… V Thajsku jsem byl jiz nekolikrat a tak mohu byti mozna i v necem napomocen..
Ahoj,
trošku se změnila situace a nevím, zda vůbec budu moci jet. Vyřeší se to do 14 dnů, pak bych se kdyžtak ozval, pokud by to zůstalo aktuální.
Mira
Tip měsíce: Etiopie
Mezi vlky a vrcholy: výprava do jedinečné přírody Bale Mountains
Cesta časem: Kmeny a tradice Údolí řeky Omo
Prořezané rty, skarifikace i deformování lebek. Význam tělesných modifikací u etiopských Mursiů
Knižní tipy
Unikátní kultura a náboženství namibijských Himbů a Hererů
Olinalá: poklad na konci světa
Nové články
Vodopády kam se podíváš…
Cestobraní – festival, na který se nezapomíná
Dokonalé holení nejen na cestách
Vybavení na cesty
Darn Tough BEAR TOWN MICRO CREW
Turistická ponožka s neotřelým designem a doživotní zárukou, na každou štreku.
NEJLEPŠÍ TREKOVÉ BOTY A POHORY
Výběr testerů Světa outdooru