ahojte, rád bych procestoval cca za tři týdny Thajsko od severu k jihu. Je zde někdo, kdo by se chtěl přidat, popřípadě skupina se stejným zájmem, ke které bych se mohl přidat? rád bych viděl především kouzelnou džungli, památky a jednotlivé ostrovy
Jane ,take nemam zkusenosti s cestovanim v Thajsku ale uz jsem projel par zemi po svete a nemel jsem problem a anglicky se bez problemu domluvim.
Tvuj plan vypada dobre ale take si myslim ze se vse co pises neda stihnout ve trech tydnech .Kazdopadne zda by jsi souhlasil s odletem kolem 7 unora tak do toho jdu na 100% a mel bych na prvni tyden spolucestovatelku do oblasti Chang Mai pozdeji se oddeli.Jinak jeste cekam na vyjadreni dvou osob zda pojedou ci ne.
ahoj Radku,jsem pro.cim vic nas bude,tim lepe.jsem rad za kazdeho,kdo se prida.bohuzel pro me zustava otazkou uz jen termin,stale nemam uplne jasno.Jaro,urcite se ozvu.diky moc
Ahoj, jedeme do Thajska od 5.1. až 29.1. 2014 a budu ráda, když se někdo přidá, BANGKOK, KO SAMUI, KRABI, BANGKOK, památky, cestování, relax.
Zdar, my odlétáme 2.1 do 18.1. Trasu máme v obrysech dní a km. Kontakt:ww******@vo***.cz PAK
Letim s Emiraty do Tahajska 9.2., je tu nekdo , ke komu bych se mohla na asi tyden pridat?
Ahoj, my letíme s bráchou 15.1-10.2, Bangkok, Ko Samui Ko Tao, budeme rádi, když se někdo přidá..pohoda, relax, výlety.
Ahoj, my letíme s bráchou 15.1-10.2, Bangkok, Ko Samui Ko Tao, budeme rádi, když se někdo přidá..pohoda, relax, výlety.
Zdravim ,mam podobny napad na dovcu ve stejnem terminu spite tedy preferuji unor.Mas nejaky blizzi plan?
Ahoj Radku, zatím mám pouze velmi široké obrysy – rád bych navštívil Ayutthayu, Sukhotai, CHIANG DAO, CHIANG MAI, CHIANG RAI, národní parky a poslední týden cestování po jihu – jednotlivé ostrovy Thajska – včetně KRABI, PHI PHI – klidně pokud bys o někom věděl, nebo by se chtěl někdo další přidat, budu jedině rád – nikdy jsem zatím v JV ASII nebyl a zkušenosti uvítám!
Jane,3 tydny je malo na tvuj plan,v Asii trvaji prejezdy dost dlouho , muzez neco letecky , treba z Chang Mai na jih . Za tyden stihnes tak 2-3 ostrovy, jedem den na preśun do Bkk .
Ozvi se na mail , chces li .