Ahoj. Všimli jsme si, že máš zapnutý AdBlock. Prosím, pozastav si pro HedvabnaStezka.cz blokování reklamy. Díky tomu můžeme zajistit více zajímavých článků o zemích světa, cestopisy, reportáže. Navíc se snažíme zobrazovat jen reklamy s cestovatelskou tématikou, podporujeme touto cestou i mnohé charitativní projekty a neziskovky. Snad tě nebudou moc rušit. Děkujeme! Redakce HedvabnaStezka.cz
potřebuji zrelaxovat, proto chci jet v lednu do Thajska na 3 týdny. Zatím jsem sám. Je mi 32 a s cestováním nějaké chabé zkušenosti mám (Thajsko, Nový Zéland, Sev. Amerika). Přidá se někdo?
Marek
Zkušenosti čtenářů
Silva
Ahoj Marku, premyslela jsem o Thajsku na leden, mozna uz prelom roku, abych se vyhla tomu blazinci tady. Mam take nejake zkusenosti – Indonesie, Novy Zeland.
Zdenek
Ahoj, take uvazuji o Thajsku v lednu/nebo klidne i uz na silvestra – vzhledem k puvodne neplanovanemu volnu. 3-5 tydnu neni problem.
Ahoj Marku, premyslela jsem o Thajsku na leden, mozna uz prelom roku, abych se vyhla tomu blazinci tady. Mam take nejake zkusenosti – Indonesie, Novy Zeland.
Ahoj, take uvazuji o Thajsku v lednu/nebo klidne i uz na silvestra – vzhledem k puvodne neplanovanemu volnu. 3-5 tydnu neni problem.
Zdenek