Ahoj všichni,
začíná se mi stýskat po cestování a tak zvažuju rychlou cestu Thajsko/Kambodža/Vietnam – cca na 5 týdnů. Jsem celkem zcestovalá, takže nemám problém jet sama, ale pokud budete někdo poblíž nebo se do stejné destinace chystáte, uvítám sympatické spolucestovatele. Preferuju low cost variantu.
Nechci rychle navštívit top10 každé země, ale spíš pomalu nasávat atmosféru a dost času strávit v přírodě, takže pokud někdo máte podobné plány, dejte vědět :-). A. (37)
P.S. Thajskou Lonely planet mám z minulé cesty, pokud někdo máte Kambodžu a Vietnam, uvítám.
Ahoj Agato,
taky se chystám do těchto míst, ale na konci března na 5 týdnů. Pokud bys chtěla odložit odjezd o měsíc, můžem se tam setkat a třeba část i projet společně. M (38)
Ahoj Mirku,
pošli mi na sebe, prosím, kontakt. Třeba se nám podaří časově vyladit aspoň část cesty. Měj se. A.
za*****@se****.cz
Ahoj, Agato,
taky bych na chvíli vyměnila temno a nebarevno za nějakou veselejší variantu. Mám čas celej březen a začátek dubna, sama jsem jezdila a chodila (to vic) zatím spíš po Evropě, ale jsem zcela schopná i samostatného provozu. Jestli chceš, ozvi se
da*************@gm***.com
Daniela(49)
Ahoj Agato, i ostatni prispevatele,
cestuji nyni po Kambodzi. Jsem na cestach od zacatku unora. Zacala jsem Kambodzou a na prelomu unora a brezna prejedu do Thajska, kde budu do konce brezna. Cestuji sama. Jde to v pohode. Uvitam vsak i dalsi spolucestovatele. V Kambodzi potkavam lidi ruzne -nekde jsou, byla jsem vsak i na mistech, kde jsem byla skoro jedina turistka:) Moc Cechu tu neni. V Thajsku to bude jiste lepsi, co se tyce spolucestovatelu. Kdybyste mel nekdo chut se pridat, dejte vedet. Muj mail je
lo****@se****.cz
. Hodne stesti a skvela dobrodruzstvi na cestach! Andrea
PS: Agato, LP si kup v Kambodzi. Maji LP (kopie jako original) za cca 4 USD.
Prosim ozvi se mi, az se vratis. Diky. majka
ma****@se****.cz
Ahoj pratele,Vas inzerat jsem objevil nejak pozde ale prece:] Zrovna se nachazim v Hanoii takze jestli jste nekde pobliz tak se muzeme sejit a nekam vyrazit.Chci se podivat na Cat Ba a jedu dale na jih a do Cambodze a Thajska.Muj email je
so************@se****.cz
.
Prijemne cestovani preji a snad se setkame.
Rada bych se s tebou spojila, az se vratis. Dekuji. majka
ma****@se****.cz
Tip měsíce: Etiopie
Mezi vlky a vrcholy: výprava do jedinečné přírody Bale Mountains
Cesta časem: Kmeny a tradice Údolí řeky Omo
Prořezané rty, skarifikace i deformování lebek. Význam tělesných modifikací u etiopských Mursiů
Knižní tipy
Unikátní kultura a náboženství namibijských Himbů a Hererů
Olinalá: poklad na konci světa
Nové články
Vodopády kam se podíváš…
Cestobraní – festival, na který se nezapomíná
Dokonalé holení nejen na cestách
Vybavení na cesty
NEJLEPŠÍ TREKOVÉ BOTY A POHORY
Výběr testerů Světa outdooru
Darn Tough BEAR TOWN MICRO CREW
Turistická ponožka s neotřelým designem a doživotní zárukou, na každou štreku.