Spolucestování Asie/ Australie

Thajsko/Kambodža březen /duben 2014 cca 21 dní

Magda

Ahoj, hledám parťáka pro cestu do Thajska a Kambodže v březnu/dubnu 2014 na cca 3 týdny. Byla jsem domluvená s kamarádkou, ale zradilo ji zdraví 🙁 V Kambodži jsem byla již 2x, naposledy únor 2013. Chtěla bych vidět Kardamonové hory, Kep, Kampot, Bokor, Angkor… Možností je celá řada, záleží na domluvě :)Také je možnost neletět přímo, ale přes Bangkok (levnější let), dále do Trat, Koh Chang a pak směr Kambodža Sihanoukville… Z JV Asie jsem již navštívila také Laos, Thajsko, Vietnam, Singapore.Magda, 28 let

Zkušenosti čtenářů

Honza

Ahoj můžeš mi napsat více informací o cestě? Děkuji Honza

Zjeg

Pridavam se k Honzovi, napis pls vic informaci.

Nada B.

dobrý večer, můžete mi dát svůj mail? ráda bych získala nějaké informace- jedeme Thajsko,Kambodža,Laos v únoru.
děkuji
Nada

Ahoj,

Zatím nemám nic pevně naplánovaného, ale uvažuji o následujícím plánu:

Začala bych v Bangkoku, neplánovala jsem, že bych tam trávila nějaký delší čas, protože v Thajsku jsou mnohem hezčí místa, ale není problem tam nějaký čas strávit – je tam výborný noční život. Z Bangkoku bych se vydala do městečka Trat, který je mimo jiné hraničním přechodem do Kambodži. Z tratu bych pokračovala na ostrov Koh Chang, popřípadě Koh Kood. Dál bych se posunula do Kambodži do Sihanoukville. Kontaktovala mě holka, která tam rok žila a v tu dobu by tam měla být, to je velká výhoda. Ze Sihanoukville je snadný výlet na ostrov Koh Rong a další ostrovy okolo pobřeží je jich dost :)… Déle ráda navštívila Kampot a Kep. Pokud bude čas zajímavý je národní park Bokor a blíže k západu Kardamonové hory, ve kterých se nachází vesnička Chi Phat, možné vynechat Koh Rong a vydat se právě do této vesnice, která je v srdci Kardamonových hor. Míst je opravdu hodně a času málo. Ze Sihanoukville bych vyrazila do Phnom Pen. Z Phnom Penhu jezdí lodní linka po řece Mekong do Siem Reapu, kde se nachází Angkorské chrámy, vodní vesničky na jezeře Tonhle Sap. Ze Siem Reapu jezdí autobus do Bangkoku, možností je také přelet, ten je však finančně náročnější. Z Bangkoku směr Praha 🙁 je možné, že vzhledem k časové tísní, bude nutné něco vynechat. Plán není pevný vše na domluvě.

Magda

Dobrý den, posílám email Ma************@se****.cz
M.

M.

Připojuji ještě email Ma************@se****.cz

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: