Ahoj, odlétám cca 7.12. do Bangkoku a na první týden hledám partu na jih, konkrétní místo zatím nemám, možno spojit s kitesurfingem či jinými sporty. Má někdo podobný plán? 😉 Nika
Ahoj,
taky se tam chystám,uš máš koupenou letenku? Mužem se domluvit na cestě. Aspon než se tam rozkoukame.
Ahoj, odlétám 8.12. v 15:50 z Prahy, přílet do Bangkoku o den později v poledne, zrovna zvažuji booknout rovnou ten večer let přímo do Krabi a na Railey beach bych si udělala týdenní základnu pro výlety do okolí…
ahoj
Railey se vyhni(jestli nemáš v plánu lézt po skalách).je to místo,kam stačí jet na den-Railey je předražený a přeplněný jako Bibione a na Ton Sai je to jako na Czech Teku a pláž stojí za prd:-)navíc je to uzavřený místo.jako základna pro výlety se ti vyplatí Krabi.
klidnou dovču přeji:-)
ahoj
Ahoj Niko, souhlasím s názorem, že Krabi je fajn. Nebyla jsem tam, ale mám dobré reference. V kolik hodin přesně dne 8.12.2013 odlétáš?
Ivana (fi**@ce*****.cz)
Ahoj Niko,
ráda bych do Thajska odletěla 7.12.2013 (nazpět mezi svátky). Máš v úmyslu cestovat i na sever či do jiných zemí (Laos)? Díky za odpověď.
Ivana (fi**@ce*****.cz)
Ahoj Milhauzi, děkuji za přání a za tip, ono je to těžké, když všude se píše něco jiného, já zase dostala tip spíše na Railay 😉 Ivano, napsala jem podrobnosti do emailu…
Ahoj, už jsem tu skoro měsíc, stopuju, spavam většinou venku na hamace, případně couchsurfing nebo místní…klidně se ozvi až budeš vědět víc a můžeme se domluvit..