Hledam spolucestujici do Makedonie – Ohridské jezero – Struga. Termín by byl cca od 11.8. na 14 dni. Cesta busem z Linzu, popr. Grazu nebo Ljubljany primo do Strugy (zpatecni jizdenka za cca 3500 Kc a nebo se muzeme domluvit i na jine moznosti prepravy). Program kazdy dle sveho, vse je na dohode predem.V pripade zajmu zajistim ubytovani a cenu s podminkami sdelim v dostatecnem predstihu.
Ahoj,
v Makedonii jsem byl loni, je to tam opravdu zajímavé a hezké. Možná lepší a levnější doprava je busem přes Bělěhrad nebo letecky do Suluně a ze Soluně vlakem.
Ahoj, dekuji za info, o teto moznosti take uvazuji, ale jestli mam jet sama tak radeji bez presedani…treba se nekdo prihlasi, ale nejak to vazne 🙁
Já jsem do Makedonie také nikoho nesehnal a jel jsem nakonec sám. Ty tam někoho znáš?
Ano,znam, ale zase ne tolik, jedu tam vlastne na navstevu, ale nechce se mi cestovat samotne a uvitam i dalsi lidi, kteri by meli do teto oblasti cestu. Prece jen kdyz se clovek muze na nekoho obratit, je to vzdycky lepsi…Jake mas ty zkusenosti?
snad bych tedy i jela:o)popř. letenky bych mohla zařídit..
na leto sem moc nepocitala s tim,ze bych nekam do zahranici jela,takze finance jsem si nedavala moc na stranu,ale no snad by to vyšlo..jestli se muzes kdyztak ozvat na icq:312216614
díky
Petra
Diky za kontakt, ozvu se ti 🙂
Tip měsíce: Etiopie
Mezi vlky a vrcholy: výprava do jedinečné přírody Bale Mountains
Cesta časem: Kmeny a tradice Údolí řeky Omo
Prořezané rty, skarifikace i deformování lebek. Význam tělesných modifikací u etiopských Mursiů
Knižní tipy
SOUTĚŽ: Co je nového v JOTA, aneb cestování s knihou. UKONČENO
Časopis Travel Life píší cestovatelé pro cestovatele, tak CESTUJ!
Nové články
Kambodža: od genocidy Rudých Khmerů až po ráj digitálních nomádů
Eva Schrollová: Sama 3000 km po Te Araroa a ještě dál
Co jíst pro celodenní energii? Potraviny, které vás udrží plné síly i na dlouhé túře
Vybavení na cesty
Darn Tough BEAR TOWN MICRO CREW
Turistická ponožka s neotřelým designem a doživotní zárukou, na každou štreku.
NEJLEPŠÍ TREKOVÉ BOTY A POHORY
Výběr testerů Světa outdooru