Blízký východ

Sýrie + Jordánsko duben 2010

Zuzana S.

Ahoj, hledám nějaké spolucestovatele na cestu do Sýrie a Jordánska v dubnu 2010. Mělo by to být na 3 týdny, letenky s Malevem kolem 9.000,-Kč. Cestovala jsem takhle v Maroku a Tunisku, tak nějaké zkušenosti mám, průvodce a mapy taky, trochu mluvím arabsky. Jestli se někdo chystáte, ráda se přidám, nebo nabízím „průvodcovské služby“ 🙂
Zuzana, 31,Praha

Zkušenosti čtenářů

martin

Zdravim, mam dovolenou na 3 týdny po velikonocích a tuhle oblast mám už nějakou dobu v hladáčku, před rokem jsem chtěl jet vedle do iránu a pak dál na jih, nakonec jsem nestihl vízum když byla akce na letenky turkish a tak bych se do této oblasti rád podíval letos, rád se přidám neumím arabsky

Hanka

Ahoj vrátila jsem se z cesty Libanon+Sýrie+Jordánsko a jsem nadšená, měli jsme perfektní počasí a památky jsou úžasné. Těšte se 🙂

Iva
Hanka:

Ahoj Hanko,

za 2 týdny se s kámošem chystáme do Libanonu a Sýrie na 3 týdny.
Mohla bys mi prosim Te napsat nejake info ? Zajimalo by mne jak je to napr. s oblecenim. V Beirutu je to asi volnejsi, ze?
Jake jste meli pocasi (kolik stupňů)? Je v Bejrůtu draho …..?

Budu moc rada za odpoved

Iva

Petr

Ja budu v Jordansku 16.-28.4. Tak se muzem treba jen nekde potkat, predat info apod. Petr

eva

Dobrý deň,ja sa nechystám nikde cestovať, ale potrebovala by som zistiť, aké sú sociálne podmienky na život v Sýrii (sociálna úroveň, bohatstvo/chudoba, kultúrne zvyklosti…). Totižto mám spracovať info o Sýrii na seminárnu prácu a najlepšie info sú od tých, ktorí poznajú túto krajinu…a tiež, či sa v Sýrii pije minerálna voda z pet fľaší…alebo čo pijú….resp. či by pili minerálku…Ja viem, je to dosť od veci…bola by som vďačná za každé info….Vďaka…Evka

Jan Pavlis
eva:

V poušti jsem jednomu Syřanovi, který měl žízeň nabídl naší citronovou Matonku a on jí praštil o zem, oni totiž pijí čistou neochucenou vodu – z Pet lahví.

Míša

Ahoj,

máte někdo zkušenosti se zajišťováním ubytování v Sýrii? Chystáme se tam v září a nevím, jestli je lepší mít vše zarezervované nebo je možné sehnat dobré ubytování za dobrou cenu na místě.

Moc děkuju za info

Míša

Blanka
Míša:

Míšo,

jedeš mimo sezónu, předem nemusíš nic zařizovat. Navíc na místě se dá smlouvat a e-maily tam pořád ještě nepovažují za 100% závazné. Ale pozor, při příjezdu budeš muset napsat do formulářů, kde budeš bydlet. Chtějí to tam mít, ale co vím, nekontrolují to…

Blanka

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: