Ahoj. Všimli jsme si, že máš zapnutý AdBlock. Prosím, pozastav si pro HedvabnaStezka.cz blokování reklamy. Díky tomu můžeme zajistit více zajímavých článků o zemích světa, cestopisy, reportáže. Navíc se snažíme zobrazovat jen reklamy s cestovatelskou tématikou, podporujeme touto cestou i mnohé charitativní projekty a neziskovky. Snad tě nebudou moc rušit. Děkujeme! Redakce HedvabnaStezka.cz
Nazdárek 🙂 Hledám parťáka/y, kteří by se stejně jako já rádi naučili základy surfování a nemají s tím prozatím žádnou zkušenost. Posurfovat, povegetit, prostě si užít supr léto 🙂 Destinace i termín záleží na domluvě.
Díky
Veru
Zkušenosti čtenářů
Honza
Ahoj Verčo, surfování mě také láká. Jaké termíny máš volné, popřípadě máš nějaký typ kde je to na surfování ideální?
Honza
Polett
Honza:
Ahoj, poslala jsem všem hromadnej mejl, tak kdyby někomu nedorazil, napiště mi tady 🙂
Honza
Polett:
Ahoj Verčo, mě nic nedorazilo 🙁
Polett
Honza:
Ahoj, ne? Hmhmhm, tak to bude někde chyba. Tak mi prosím napiš na ve********@se****.cz
Ahoj Verčo, surfování mě také láká. Jaké termíny máš volné, popřípadě máš nějaký typ kde je to na surfování ideální?
Honza
Ahoj, poslala jsem všem hromadnej mejl, tak kdyby někomu nedorazil, napiště mi tady 🙂
Ahoj Verčo, mě nic nedorazilo 🙁
Ahoj, ne? Hmhmhm, tak to bude někde chyba. Tak mi prosím napiš na
ve********@se****.cz
Děkuju 🙂
Ahoj, já bych se taky přidala 🙂
Ahoj, já bych se taky přidala 🙂
Ahoj, také bych jela!! Byla jsem tedy už na surfu jednou, ale před rokem. Je to úžasný sport a skvělý relax, takže jen hledám parťáky na letošní rok!
Ahoj, bezva, tak to máš určitě spoustu tipů 🙂 Posílala jsem mejla.
Čau :)..To já bych se také hned přidal, ale nemám vůbec přehled kolik by to stálo a kam by se jelo 🙂
Ahoj, posílala jsem hromadnou zprávu, ale zdá se, že nikomu nedorazila, tak mi prosím napiš na
ve********@se****.cz
Ať můžem plánovat 😉 Díky
Tip měsíce: Etiopie
Mezi vlky a vrcholy: výprava do jedinečné přírody Bale Mountains
Cesta časem: Kmeny a tradice Údolí řeky Omo
Prořezané rty, skarifikace i deformování lebek. Význam tělesných modifikací u etiopských Mursiů
Knižní tipy
SOUTĚŽ: Co je nového v JOTA, aneb cestování s knihou. UKONČENO
Časopis Travel Life píší cestovatelé pro cestovatele, tak CESTUJ!
Nové články
OBZORY jsou za námi a my už se těšíme na další setkání. Tak ahoj zase za rok!
JEMEN – Skrytá perla Orientu
Zimní dobrodružství v evropských horách: Průvodce pro náročné turisty
Vybavení na cesty
Darn Tough BEAR TOWN MICRO CREW
Turistická ponožka s neotřelým designem a doživotní zárukou, na každou štreku.
NEJLEPŠÍ TREKOVÉ BOTY A POHORY
Výběr testerů Světa outdooru