Spolucestování Amerika

Střední Amerikou z Mexika až do Kostariky (nebo jen část) – zima či jaro 2013

Aninka

Ahoj,
v polovině února končím v práci v Praze a vyrážím do Mexica (Playa Carmen, Yucatán) na španělštinu na nějaký čas, a pak bych se, vybavená znalostí řeči a touhou po dobrodružství 🙂 ráda vydala na cestu Střední Amerikou až do Kostariky, kde bych celý trip zakončila pár dobrodružstvími v džungli, možná rafting, nějaký ten trek, naučit se surfovat v Pacifiku nebo si odpočinout na karibském pobřeží na opuštěných plážičkách…
Na tuhle cestu bych se z Mexica vydávala cca začátkem dubna 2013, ale zatím je to úplně flexibilní.
I trasa je zatím nejasná, ráda se nechám inspirovat, vše je na dohodě.
Jako samotná blondýna bych na takové cestě uvítala chlapskou oporu (idealne kolem 30ti let, mně je 26) či pár neohrožených kamarádek 🙂 Sama si na to asi netroufnu a musela bych přeletět z Mexica do Kostariky, coz je veliká škoda! 🙂
Pokud má někdo podobné plány či by rád vyrazil se mnou, prosím napište, budu se moc těšit! Už to docela spěchá :)

an***********@em***.cz

Zkušenosti čtenářů

Lucie

Ahoooj Aninko!! odvážná to děvčino!!! ale přeji ji Ti, ať Ti to vyjde!!! tak trošku jsem absolovala tuto cestu!!!minuly rok teda vlastne tento :)leden -duben 🙂 Dá se skvěle cestovat autobusama! to není žádný problém a jestli plánuješ pobývat v hostelech tak tam kdyžtak nějakého parťáka potkaš..ale ja jsem nejak na hostely nemela..tak docela couchsurfing…a baveni se s lidma..cestovala jsem taky busama nekdy i stopem a jestli umis ci budes umet spanelsky tak to bude hodne v pohode se s lidma domluvit 🙂 lidi jsou tam moc hodni !! jen clovek musi byt velice opatrny!!!!! :)to je hodne hodne dulezity!!! taky jsem blondyna a jsou hrozne nadrzeny ! tak bacha 🙂
No preji ti at nekoho sezenes ve dvou se to lepe tahne a je vesti sranda !!!:) na nicaraguu jsem mela kamarada a bylo to super a ta je uplne skvela :)a ta ryze taaam ooooo :)) ale byli jsme tam vsude od ledna do dubna..pak uz zaclo trocha prset covece kazdy odpoledne..coz je doclea nepohodlny…na to spat venku a taaak a nekam na dele vyrazet !hmhm 🙂 to chce poradne vyzjistit jak to kde je ! 🙂 kdyztak napis na mail jakykoliv dotazy :))opatruj se uzivej zaverecne dilo skoly !!! :)ahoj!:)

poplis

od 22.3 do 2.4 budu v kostarice nebo panamě.21.3 mexico city.
pokud budes mit v planu i kostariku anebo jeste jizneji panamu ozvy se 😉

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: