Ahoj, rada bych vyrazila unor/brezen za poznanim a potapenim (tedy do tepla::)). Chce se nekdo pridat? Silvie (zcestovala, dobrodruzna povaha).Piste co nejdrive :).
Ahoj Silvo, mam cas cca od 12.3 do konce brezna a taky bych rada za teplem. Nasla jsem napr. tohle co ty na to?
Ahoj 🙂 zaujal ma tvoj inzerat tiez by som rada vypadla niekde do tepla na par tyzdnom 🙂 mozes mi napisat podrobnejsie kedy a kde by si chcela ist 🙂 moj email Le*******@po***.sk Lenka 🙂
Ahoj,chtěl bych vyrazit na Cubu nebo DR nebo kamkoliv jinam do exotiky, někdy únor,březen,duben? 2014 nejlépe na vlastní pěst,ale raději s někým kdo už má v tomto trochu zkušeností(byl sem vždy všude jen s CK) a to mě přestalo bavit.Bohužel nemluvím španělsky, jen lehce angl.. Pokud bystě někdo sháněli spolucestovatele, dejte vědět,
Petr,29 🙂 budu se těšit
Milena Ahoj,Petře,letěl bys 8.až 19.3. od esotravel za 18tis. Kč na Kubu? jsme akční, nebojím se jezdit místní dopravou, kromě An. němč. a ruš. mluvím i trochu španělsky.Je mi přes 5O, ale nemám problém s mladými slušnými lidmi.Milena
Ahoj, Sylie,letěla bys 8.až 19.3. od esotravel za 18tis. Kč na Kubu? jsme akční, nebojím se jezdit místní dopravou, kromě An. němč. a ruš. mluvím i trochu španělsky.Je mi přes 5O, ale nemám problém s mladými slušnými lidmi.Milena
Zdravím, Sylvie, pokud máš zájem jet na ten last na Kubu 8.3. za 18 tis, zavolej na 606757250. Milena
Ahoj Silvo, přemýšlely jsme o Dominikánské republice, projet ji, užít si i pláží, ale o místě se dá jednat, termínem spíše duben. Nechceš se přidat?
Klaro, chceme jet na dva tydny na Kostariku v dubnu. Kdyztak se ozvi: vl******@ce*****.cz